Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119: Emeth

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 37 22.3%
  • Orta

    Kullanılan: 43 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 86 51.8%

  • Kullanılan toplam oy
    166
Dragon daha çok ülkelerle alakalı işlerde olduğu için o kısmı biz görmüyoruz. Vegapunk gibi Dünya Hükümetine silah yapmış bir adamın tesisine ajan sızdırmak işi de çok riskl adam ifşa olsa Dragonun yeri de ifşa olurdu.
 
Aynen ışınlanma gücü var, anında dünya turu atabiliyor ama Dragon bu gücü kullanmıyor, değil mi(!)? Adam Luffyler adaya gelip dünya çapında olay olana kadar Egghead’de ne dönüyor onu bile bilmiyordu. İçeriye ajan sızdırmış olsa ve bu şekilde malumat sahibi olsaydı dediğine katılırdım ama böyle bir durum yok. Egghead dışarıya kapalı bir ada.

Değil oğlu babası ve vegapunk, gezegendeki kutsal ejderler dışındaki bütün fertler umurunda Dragon’un. Bütün bir dünya kutsal ejderlerden kurtulacaksa, kendi canı dahil her şeyi feda etmeye razı adam. Bir tek Luffy için bunları arkasında bırakacağına dair bir iması oldu(kuma-dragon arasında yaşanan Luffy muhabbeti), o kadar.

Oğlunun 2 yılda yaptıkları mı? Dragon ana karakter ama bizim haberimiz yok herhalde. O halde Luffy’nin yaptıklarını OP evreninde hiç kimse yapmadığı için bütün karakterleri senin bakış açınla değerlendirelim? Hepsi süzme sığır olsunlar? Sonuçta Luffy kadar icraat yaptıklarını görmedik. Bu sığ bakış açısıyla Luffy dışında herkesi aşağılayabilirsin, sadece bu seri için de söylemiyorum. Bkz; Naruto’da Naruto dışındaki bütün karakterler süzme salak, Bleach’te Ichigo dışındaki bütün karakterler çöp de diyebiliriz senin bakış açınla.
:hhh:

Satürn gemiyle taaa Marinjose dan geliyor Dragon gelemiyor dimi hemde en başında olayları öğrenmesine rağmen ...:hhh:

ha bu arada Dragon adaya gelir gelir ama sadece çiçek bırakmaya gelir :hhh:
 
Adam çok önceden oraya gelmek için yola çıkıyor. Bizzat ajanlarından ilk elden haber alıyor adamlar. Dragon gazeteden öğreniyor mevzuyu.
Hala aklın almıyor dimi Dragonda beyin olsa Vegapunktan yaşıyorken devrim için gerekli teknolojik donanımı veya Seraphim gibi üstün askerleri devrimcilerin emrine verebilirdi. Çünkü bu askerler yarın Dragonun canını okuyacak silahlar ... :hhh:
 
Dragon daha ne yapsın hayatının kumarını oynamış Luffy doğmuş bütün sorumluluğu da ona bırakmış kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenebilsin diye.
Luffy umrunda bile değil . Hatta babası ve yoldaşları bile (jinny -Kuma -Bonney -Vegapunk) umrunda değil bu adamın . Sabo yakalansaydı Marinjose da oda umrunda olmazdı.
 
İmu tanrısal güçlere sahip bir karakter. Joy Boyu hasır şapkasından biliyor. Lütfüyü de anlamıştır hemen. Karakterin temasını bilmediğimiz için farazi yorum yapıyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık