Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1117 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kel Gorosei vs Zoro beyaz kılıcının sınırlarını bir nebze gösterecek bize. Bundan sonra Shanks var işte. Beyaz kılıçlılar böyleyse Mihawk ve Aramaki'ye çok fena yazar. :)
 
"Sizin aranızdan" diyerek kimi kastetti acaba, hiç kimse de gelmiyor aklımıza, bu kadar da gizem kasılmaz yav. Neyi gizledi acaba, Luffy neymiş veya ne olacakmış finalde; KK, Joy Boy veya Tanrı Nika'yı eleyebilir miyiz gizlediğine göre.

Bu Kitetsu'yu yapan Sukiyaki değil miydi, Luffy Wano'da en iyi 21'den olan Nidai Kitetsu'yu aşırmıştı(Kılıca nolduğu da hatırlamıyorum). Kel dayının kılıç Shodai Kitetsu belki de. Zoro'daki kılıcı Sukiyaki mi yapmıştı tam hatırlamıyorum ama en fazla 60-70 yıllık mazisi olan kılıcı hatırladığına göre bakalım ne hikaya anlatacak bu Oda.
 
Büyük ihtimalle D.'yi taşıyanlardan birinin soyunun kadim krallığı yöneten aileye kadar uzandığı ortaya çıkacak.

One Piece'i bu adam bu hızda nasıl sonlandıracak, gerçekten merak ediyorum. Neredeyse 2 yıl Egghead Arc sürdü. Elbaf'ın büyüklüğü, hikayesi ve barındıracağı karakter yelpazesi, Egghead'den rahatlıkla iki kat daha fazla olacak gibi görünüyor. Yani demem o ki, bu seri bitmez aga...

Başladığım güne lanet okutuyor artık..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık