II. Invictus 13 Haz 2024 #591 Kenshiro dedi ki: Orijinal ve iyi tasarlanmış bir karakter olduğunu söyledim. @Montana da hemen Teach övülmesini kaldıramadı. Genişletmek için tıkla ... Usta yeşilçam kötüsü gibi adam ne kadar orijinal olabilir...
Kenshiro dedi ki: Orijinal ve iyi tasarlanmış bir karakter olduğunu söyledim. @Montana da hemen Teach övülmesini kaldıramadı. Genişletmek için tıkla ... Usta yeşilçam kötüsü gibi adam ne kadar orijinal olabilir...
Kenshiro 13 Haz 2024 #592 II. Invictus dedi ki: Usta yeşilçam kötüsü gibi adam ne kadar orijinal olabilir... Genişletmek için tıkla ... Anime manga genelinde konuşmuştum orada. Genele kıyasladığında orijinal duran bir karakter.
II. Invictus dedi ki: Usta yeşilçam kötüsü gibi adam ne kadar orijinal olabilir... Genişletmek için tıkla ... Anime manga genelinde konuşmuştum orada. Genele kıyasladığında orijinal duran bir karakter.
Soldier Boy 13 Haz 2024 #594 Kenshiro dedi ki: İlk paneldeki kadından bahsediyor arkadaşlar. Yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla ...
Kenshiro dedi ki: İlk paneldeki kadından bahsediyor arkadaşlar. Yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla ...