Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1117 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu goroseilerin h.haki yi saldırı dışı başka özelliklerini de geliştirmek için kullanıyorlar diye düşünüyorum , nusjuronun hareket hızının anormal olması gibi . Sadece meyveden bu hızın gelmesi çok mantıklı değil gibi. Zoro gibi insanların büyük boyutlu şeylerle veya uçan şeylerle savaşırken bir tür avantaja ihtiyaçı var . luffy gibi leri meyvesi kurtarıyor . sanji de sky-moon walk var . zoro nunda zıplama konusunda takviyeye ihtiyacı var , bu arc bu açıdan da bir gelişme yaşayabilir belki , sonuçta luffy h.haki kaplamayı kaiodadan görüp uygulamaya başlamıştı , zoro ise direk kendi kaplamaya başladı belki h.hakiyi kullanma açısından bir şey görüp kapabilir karşıdan .

Zoronun şuana kadar savaştığı kişileri göz önüne alırsak sağkol+ ve amiral arası bir skalada olması olası . Bir anda sağkoldan amirale amiral+ ya geçmesi hızlı yükseliş olacağından nusjuro burada kilit nokta olabilir . Ayrıca zoroda zaten yonkou klasmanına ait saldırı gücü var , savunması da oldukça sağlam , dikkat eden oldumu bilmiyorum ama bu arc zoronun panellerinde ciddi fiziksek güç artışına yönelik kısımlar var . Zoro zaten insan üstü bir fiziksel güce dayanıklılığa sahipti ama , kakuyu fırlatması , lucciyi duvarı kırıp fırlatması , seraphimi bloklayıp püskürtmesi vs. fiziksel güç anlamında da şuan haki kullanabilen uyanmış zoan + güce sahip ve bu panellerde h.haki yoktu , nusjuroyu h.haki ile fırlatmasına da bakarsak (nusjuronun bakışından zoronun saldırcağını bildiği belli bu yüzden hazırlıksız yakalanmadı diyebiliriz ) h.hakili zoro , uyanmış mistik zoan ve h.haki kullanıcısı seviyesi güce sahip .

İnsanlarda bir karakterin öne çıkan özelliği olunca diğer özelliklerini hiçe saymak gibi bir huy var , mesala zoronun bu kadar sağlam bir fiziksel gücü ve saldırı gücü varken sanki yavaşmışcasına yorumlar görüyoruz ama aslında zoro oldukça hızlı bir karakter. Tabiki nusjuro seviyesi değil ama bu arcta eğer bu savaş olursa bu kısımda gelişecektir muhtemeln.

Yani bu savaş yaşanırsa mevcut zoro çok ciddi bir güç seviyesine erişecek ,
Zoronun savaştan kazanacağı olası şeyler : Yeni bir kılıç , Tescillenmiş ciddi seviyede h.haki kullanımı (hala kullanamadığını düşünenler var onlara kabul ettirir diye düşünüyorum bu savaş)
Nusjuronun ciddi hız , yenilenme , ve saldırı gücü odaklı bir karakter olduğunu göz önünde bulundurursak (ki zoronun yüz ifadesinden nusjuronun çok sağlam bir karakter olduğu çıkarımı yapılabilir gibi)
zoronun nusjurodan saldırı yeme şansı yok , aynı şekilde bu 1v1 den ziyade tayfa üyelerini koruma savaşına da dönebilir . yani zoronun nusjuroyu savaş içinde tutması gerekiyor . Buda zoronun hız anlamında nusjuroyla boy ölçüsmesi gerek demek zoroya mistik zoan hızı verilmesi de çok olası değil gibi bundan ileri gözlem benzeri bir takviye alabilir yine benzer şekilde slash saldırıları anlamında da takviye alabilir h.hakili daha belirgin slashlar gibi King savaşında zoro direk saldırıya maruz durumdaydı bahsetmek istediğim uzak mesafe slashlarının kara olması . Ayrıca zoronun şuanki rakipleri hep savunma odaklı karakterler oldu , mr1 , king , pica vs. bu sefer ise savunmadan ziyade yenilenme odaklı bir karakter var yani goroseilerin yenilenme gücünü tüketmenin yolu büyük ve güçlü saldırılar mı hız mı bilmiyoruz. Ama zoroda saldırı gücü konusunda sorun olmadıgını varsayarsak da iş hız durumuna kayıyor , hızlı saldırılar yenilenmeyi zayıflatıyor desekte hız durumuna kayıyor . Yani her türlü hız gereksinimi var gibi. Bu da hız veya gözlem açısından powerup demek.
muhtemelen nusjuro tek başına yetersiz kalacak jinbei ve sanji de var ve diğerleri . Bu yüzden bir gorosenin daha gelmesi olası . Uçan gelebilir belki hızlı seyahet edeceğinden ,
Umarım iyi kötü bir savaş olursa az aksiyon görürüz aylardır 2 panelde anlatılacak şeyleri çiziyor oda . vegapunk canlı yayın yapacağına gazete dağıtsa çoktan çözmüştü işi. İnanmayan ona da inanmaz zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık