Bölümün ismi Mo yerine İblis biçen iblise karşı olsaydı daha iyi olabilirdi.
haki bastığında hepsi alev teması almıştı mesala , belkide ilk 12 nin bir özelliğidir diyicem ama kinemonun kılıcı da yakıyordu.
İlk kısımda bahsettiğin olay gorosiler iblis olduğu için , iblisbiçen ile zarar verilebilmesi ise oldukça mantıklı aslında ve güzel olur aslında , Ama haki olgusuna ters bir durum seri için. Yada h.haki basılan her kılıç bir özellik ortaya çıkarıyor desekte iyi olabilir ama bunuda çürüten durumlar var gibi , nusjuronun kitetsu donduruyor du. kestiği pacifistaları kılıcı yanıyor gibi durmasına rağmen. Ama zoro hO sponun doğru çıkmasına çok şaşkınım. Demek zoro 2-3 dklık mesafede cebelleşiyormuş. Vegapunk iki kelime edene kadar geminin yanında bittiler. Nasjuro gemi boyutunda ve kitetsuyu tanıyor. Kılıçlara bu lakapların verilmesinin de bir nedeni olmalı. Bu yaralar bu arkadaşlara kitetsu ile verilmiş olabilir. Zaten sanıyorum forumun yarısı okurken bunu bir düşünmüştür. Maalesef zoro fanclub a avantaj verildi bu bölüm. Nikanın hareket ettiremediği canavarları takla attırdı arkadaş. Ayrıca havada takla atan kendisini çizen yazarın kaleminin mürekkebine sövüyorum. Adamı Lego gibi küp küp çizmiş. İlk okuyuşumda son paneldeki York gibi düşünüp herşey bitti diyor diye yorumlamıştım. Sonra tekrar okuyunca bu York’a benzemiyor diye düşünüp önceki bölüme baktım. Oymuş. Ama sanki herşey bitti gibi değil de bişey yapıyormuş onu bitirmiş gibi bir bitti anladım bu sefer. Dev konusunda yayın kesilmiş olabilir ama bu salak takımı 2 asır önce yenemedikleri robotu gene yenemezler. Zaten sırtında ana alevin olduğu tüp gibi ekstra bişey var. Belki ana Alevi bu robotun içinden çıkartmıştır Vega. Yoksa böyle saçma antik bir şeyi doğada nasıl bulacak. O zaman içinde alev olduğu için kaçıp kendini kurtarmıştır ama şimdi ya tekrar Alevi almaya çalışır yada ölümüne dövüşür. İki yüzyıl önce bir nikadan 1100 bölümdür bahsedilmediğine göre devin uyanması kadimlerin dönüşmesi ile ilgili olabilir. Bir nedenle bunlar dönüşmüşse bu dev de hemen rotayı ayarlamıştır. Bu adada da buna yakın şekilde oldu. Kadimler dönüşünce ayaklandı paşa. Cricket resmen garp a dönüşmüş. Doll detayı. Tayfa ayrı gemilere yaklaştı. Zoro zayıf takımı koruyacak. Adada işler bitti. Hemen herkes gemiye yaklaştı. Adayı da uzaktan gördük. Hissediyorum. Elbaf pek yakında. Lucci, kaku ve stussy ile York ne edecek onlara ipucu lazım.
haki bastığında hepsi alev teması almıştı mesala , belkide ilk 12 nin bir özelliğidir diyicem ama kinemonun kılıcı da yakıyordu.