Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1117: Mo-

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 61 41.2%
  • Orta

    Kullanılan: 46 31.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 41 27.7%

  • Kullanılan toplam oy
    148
Artık ciddi anlamda sarmamaya başladı. Bundan 10 yıl önce Goroseiyi aktif savaşırken görürken sıkılacağımı söyleseler gülerdim .
+1 İşleniş berbat, hikaye berbat, üstüne E. Oda Gorusei'yi güç seviyesinde nereye koyacağını bir türlü kestiremedi gibi geliyor bana. Yani 5 adet Gorusei aynı adada toplanmış, 1 gram gerginlik yok, 1 gram ağırlık yok, 5 tane Yonko veya 5 tane Amiral olsa böyle olur muydu diye düşünüyorum, mümkün değil.

***Satürn oyuncak oldu, 0 doruki Vegayı zehirli ayağyla deldiği halde öldüremedi, Usoppun Brookun Çoppırın Naminin Devon'un maskarası oldu, akılsız Kuma'dan dayak yedi, en son kendini deliye vurdu sopayla Den Den Mushi parçalamaya başladı.
***Merkür ve Jüpiter devlere meze oldular,
***Venüs'ü Sanji tekmeledi durdurdu, Zoro savuşturdu, Bonney üstüne çıktı, Devler boğazını sıktı
***Mars şuana kadar façası inmeyen tek Gorusei onun yaptığı max güç şovu da kral haki salıp salyangozları bayıltmak oldu.

Goruseilerin şuana kadar bende bıraktığı güç seviyesi 5 tane Katakuri-King kırmasının etrafta koşuşturmasından başka bir şey değil. Hasar verme güçleri yok, yenilenmeyle dayanıklılıkla dokunulmaz gibi duruyorlar, bugları ortaya çıkınca madar olacaklar. Şuan bir Amiral kadar bile güçlü görünmüyor, hissettirmiyorlar.
 
O sponun doğru çıkmasına çok şaşkınım. Demek zoro 2-3 dklık mesafede cebelleşiyormuş. Vegapunk iki kelime edene kadar geminin yanında bittiler. Nasjuro gemi boyutunda ve kitetsuyu tanıyor. Kılıçlara bu lakapların verilmesinin de bir nedeni olmalı. Bu yaralar bu arkadaşlara kitetsu ile verilmiş olabilir. Zaten sanıyorum forumun yarısı okurken bunu bir düşünmüştür. Maalesef zoro fanclub a avantaj verildi bu bölüm. Nikanın hareket ettiremediği canavarları takla attırdı arkadaş. Ayrıca havada takla atan kendisini çizen yazarın kaleminin mürekkebine sövüyorum. Adamı Lego gibi küp küp çizmiş. İlk okuyuşumda son paneldeki York gibi düşünüp herşey bitti diyor diye yorumlamıştım. Sonra tekrar okuyunca bu York’a benzemiyor diye düşünüp önceki bölüme baktım. Oymuş. Ama sanki herşey bitti gibi değil de bişey yapıyormuş onu bitirmiş gibi bir bitti anladım bu sefer. Dev konusunda yayın kesilmiş olabilir ama bu salak takımı 2 asır önce yenemedikleri robotu gene yenemezler. Zaten sırtında ana alevin olduğu tüp gibi ekstra bişey var. Belki ana Alevi bu robotun içinden çıkartmıştır Vega. Yoksa böyle saçma antik bir şeyi doğada nasıl bulacak. O zaman içinde alev olduğu için kaçıp kendini kurtarmıştır ama şimdi ya tekrar Alevi almaya çalışır yada ölümüne dövüşür. İki yüzyıl önce bir nikadan 1100 bölümdür bahsedilmediğine göre devin uyanması kadimlerin dönüşmesi ile ilgili olabilir. Bir nedenle bunlar dönüşmüşse bu dev de hemen rotayı ayarlamıştır. Bu adada da buna yakın şekilde oldu. Kadimler dönüşünce ayaklandı paşa. Cricket resmen garp a dönüşmüş. Doll detayı ❤. Tayfa ayrı gemilere yaklaştı. Zoro zayıf takımı koruyacak. Adada işler bitti. Hemen herkes gemiye yaklaştı. Adayı da uzaktan gördük. Hissediyorum. Elbaf pek yakında. Lucci, kaku ve stussy ile York ne edecek onlara ipucu lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık