Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1117: Mo-

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 61 41.2%
  • Orta

    Kullanılan: 46 31.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 41 27.7%

  • Kullanılan toplam oy
    148
Eski medeniyetin krallar D. soyları olsa. Joy Boy'un kabilesi de Monkey D. kabilesi çıksa. Meyvenin ruhu varsa aynı soydan diye Luffy'e gitmiş olsa. Luffy'in annesi hala gizemini koruyor gerçi, artık Luffy'in Monkey D. olduğundan bile emin değilim.
 
Kılıçlar, kullanıcısının cüssesi ile orantılı büyüyor ve küçülüyor. Enma'nin Oden'de olması ile Zoro'da olması aynıymış gibi gelmiyor. Kel at adamdaki kılıcı yapan kişi Zoro'nun elindeki kılıcı yapan kişi ama kel at adamın kılıcı kocaman, ilerde bu kılıç zoronun eline geçerse kesin küçülecektir. Kaido ilk karşımıza çıktığında kocamandı, Luffy ile dövüşürken o kadar da büyük değildi.

Daha hangi karakter hangi boyutta kafan çalışmıyor, gelmişsin kelime oyunu yapıyorsun. Ayıp hocam, hem de çok ayıp.
 
Bir şey dikkatimi çekti. Nusjuro'nun elindeki kılıcın kabza kısmındaki Kitetsu'lara özgü dört kenarlı el korumalığı yoktur. Acaba çizim hatası mı dedim. Ama çizildiği hiçbir sahnede yoktur. Oda embesili Kitetsu'lara dikkat çektiği bölümde kabzadaki el korumalığını unutmuş, iyice yaşlandı bu. Umarım seriyi kötü bir yerde bitirmez.
İster ilk göründüğünde
ister adaya gelip icraat yaparken
kitetsu tsubası vardı. Diyoruz yaşlandı bitir artık ama hala gizem peşinde. Sanki paraya ya da satış sayısına ihtiyacı var. Şu bölümde çizdiği kılıç fujitora'jnın kılıcıydı mesela. Unutkanlık başlamış resmen yazarda...
 
Kılıçlar, kullanıcısının cüssesi ile orantılı büyüyor ve küçülüyor. Enma'nin Oden'de olması ile Zoro'da olması aynıymış gibi gelmiyor. Kel at adamdaki kılıcı yapan kişi Zoro'nun elindeki kılıcı yapan kişi ama kel at adamın kılıcı kocaman, ilerde bu kılıç zoronun eline geçerse kesin küçülecektir.
Şu doğru bir tespit :good:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık