Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy hazineyi bulunca Roger gibi gülecek kandırıldık diye bence, hazine antik şehir çıkacaksa atlantiis gibi
bu arada babalık Markoya vaktinde kzıılhatın tepesinde Mary Goese değil Tanrının toprağı olduğunu söylüyor yani tanrılar değil, belki de o Nikaydı vaktiyle Im gibi varlıklar sürgün etti , daha sonra Nika kendini Joyboya yedirdi ve D lerin savaşı başladı

merak ettiğim senaryo böyle çıkarsa konak olmadan şeytan meyveleri bireysek olarak var olabiliyor mu belki antik dönemde o şekildeydi
 
Güzel bilgiler verdi.

- antik silah dünya hükumetinin elinde, lulusia krallığını bununla yok etmişler. Vegadan york yardımıyla ana alevi çalıp denemisler.
-joyboy ilk korsan. Biraz arastirsak teori çıkar.
-one piece buyuk ihtimalle antik krallığın bulunduğu yer ve sular altinda
-bu bolumde imunun lili portresi tutması, cidden lilinin aşırı önemli bir karakter olduğunu daha da vurguluyor.
- Imunun saklanmasi ve kutsal ejderlerin kayıp yüzyılı bilmemesi, imunun bir takim hileyle basa geçip gölgeler arasından dünyayı yönettiğine işaret
-Lulusia'yı yok eden silah için Vega'nın yaptığı denildi ama şimdi, güç kaynağını benden çaldılar diyor adam. Mingo'nun saldırı ismi teorisinden sonra bazı şeyler netleşmişti aslında.
-Burada bir tek ilk Korsan muhabbeti var. O da saçma yani, Romance Dawn'daki "Maceracıların İlki" dese daha çok gideri olurdu.
-One Piece, Joy Boy'un maceralarını anlatan seyir defteri gibi bir şey muhtemelen; aynı Oden'in defteri gibi.
-Lili'nin önemi bariz belliydi.
-Imu'yu gördüğümüz andan itibaren 5 ihtiyarın ve Kutsalların bir ağırlığı kalmamıştı, kukla oldukları belliydi.

Vega'nın yaptığı şu an mevcut gizemler üzerinden seriye daha fazla gizem katması. Usopp, Ray'e One Piece'i sorduğunda Luffy'nin verdiği tepkiye bakarsak biz biraz fazla gaza geldik Vega'nın bize bir şeyler açıklayacağına dair. Adam şeytan meyvelerini bir açıkladı, daha fazla bilinmez çıktı ortaya. Zaten Ray son noktayı koymuş bu bölüm. Vega konusunda güzel bazı detaylar olsa da biz fazla beklentiye girdik, sadece şeytan meyvelerinin olayını bile adam akıllı açıklasa yine yeterdi sanki.
 
Ama biz sadece one piece’i bulduğunu biliyorduk bu bölüme kadar.Meğerse adam her şeyi biliyormuş.Niye kimseye bir şey anlatmamış veya hükümete karşı herhangi bir şekilde savaşmaya çalışmamış onu anlamadım ben.
Gücü yetmemiş işlerini tersine çevirecek kişi Racir değilmiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık