Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rayleigh mealen; "Size bu kadar bilgi yeter, Vegapunk gerisini anlatamadan York'un buduğu telesalyangozu yok edecekler ve konuşmanın geri kalanını dinleyemeyeceksiniz" diyor. Kamufle etmek için gençlerin eğlencesi falan tamam tamam inandık Ray-San... Pardon Oda mı demeliydim :rolleyes:
''Eski okuyucuların ağzına bir parmak balı çaldık ama bu kadar yeter; daha yolunacak çok fazla yeni okuyucu var,'' diyor yani.
 
Vegapunk ağabeyin yayını da bulunduysa tayfa kaçar artık oradan... Bakalım tek bir halde mi ayrılacaklar yoksa ikiye mi ayrılacaklar...
 
Adam aslında her şeyi anlatmış. Dünya Hükümetini yıkacak bilgi orada diye açık açık söylese kimse heyecanlanmazdı. Bunu hazine şeklinde sundu millette akın etti korsanlığa doğru. Yaptığı şeyle yeni bir devir açtı.
 
Luffy keser şimdi yayını; öğrenmek istemiyorum, öğrenirsem şöyle olurdu böyle olurdu diye...

Bu Vega bizim bilmediğimiz veya tahmin etmediğimiz bir şey açıklamadı heralde şimdiye kadar. İlk korsan Joy Boy'du dedi sanırım sadece; bu da One Piece'in de klasik anime/manga yoluna girdiğini gösteriyor. Bir evren var ve bu evrenin geçmişte bir başlatıcısı var. Şimdi geldi sıra büyük kötücül plana ve geçmişte bunun günümüze kadar aksamasını sağlayacak şeylere. Naruto, Bleach, Toriko, Fairy Tail vs. hepsinde gördük aynı muhabbeti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık