Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116: Çatışma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 76 51.7%
  • Orta

    Kullanılan: 37 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 23.1%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Empati kurmak gerekirse Korsan olsam insanları umursamam yoluma bakarım birde tayfama bakarım gerisi beni ilgilendirmez insanlık baksın başının çaresine.
 
Bilader bu büyük ara bailangıcında gerçek oda hastalandı mı. 3,4 bölümdür verilen bilgiler
Antik zaman savaş oldu hükümet ve 20 ulus bi tarafta jıyboy ve destekçileri(balık adam samuray ki onuda haftaya söyleyecek sanırım daga direk jpy boy tarafına girmedi.) Meselesini seriyi talip eden en aptal bile anlafı 25+ senede. Buna 3 hafta ayırma.
Ki vega da yeni bie gizemi aydınlatmadı ulan bari 1 2 haftaya 1 gizem aydınlatsaydı o da yok haklı kim bilmiyoz im hala silüet roger ve tayfası niye durdu hala bilen yok groseilerin yara almama sebebi hala bilen yok 9999999 tane gizen yaratıyon bir tanesini açıklamıyon 500 bölüm sonra 1 ini açıklıyon o zaman da 499 boşa geçtiği için sana kızıyoruz.

Animesini en son ben erkeğim diyen kaifonun kızı zamanında bırakmıştım.bu gidişle mangayıda bırakıcaz bu nasıl saçmalık arkadaş. 30 seneye yakın olmuş ve serinin asıl konusu boş yüzyılı anlatıyon ama ondada hala birşey dediğin yok. Antik robotu bile aylar önce silüet olarak gördük şuan tek ekstra bilgimiz bi yerde durup orayı sözüm ona koruduğuağam bizimle eğleniyor
 
Kesinlikle katiliyorum. Uzun zamandir begenmedigim pek bolum olmadi.
Şu anlık açıklanan bilgiler meh işte düzeyinde. İnsanlar Oda’nın bir bilgi vermek için kırk takla atmasından ve gizemlerin sündürülmesinden de bıktı sayılır. Yani beklenti arşa çıkarılmışken verilen bilgiler tatmin etmezse büyük hayal kırıklığı yaratacak. O yüzden Oda’nın ortaya diğer serilerden farklı bir şeyleri ortaya koyması lazım.

Geçmişte iki tarafın çatışması, daha sonra bir tarafın üstün gelmesi ve esas çocuğun gelecekte düzeni bozması aşina olduğumuz bir tema. O yüzden şu anlık meh işte.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık