Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116: Çatışma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 76 51.7%
  • Orta

    Kullanılan: 37 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 23.1%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Bilader bu büyük ara bailangıcında gerçek oda hastalandı mı. 3,4 bölümdür verilen bilgiler
Antik zaman savaş oldu hükümet ve 20 ulus bi tarafta jıyboy ve destekçileri(balık adam samuray ki onuda haftaya söyleyecek sanırım daga direk jpy boy tarafına girmedi.) Meselesini seriyi talip eden en aptal bile anlafı 25+ senede. Buna 3 hafta ayırma.
Ki vega da yeni bie gizemi aydınlatmadı ulan bari 1 2 haftaya 1 gizem aydınlatsaydı o da yok haklı kim bilmiyoz im hala silüet roger ve tayfası niye durdu hala bilen yok groseilerin yara almama sebebi hala bilen yok 9999999 tane gizen yaratıyon bir tanesini açıklamıyon 500 bölüm sonra 1 ini açıklıyon o zaman da 499 boşa geçtiği için sana kızıyoruz.

Animesini en son ben erkeğim diyen kaifonun kızı zamanında bırakmıştım.bu gidişle mangayıda bırakıcaz bu nasıl saçmalık arkadaş. 30 seneye yakın olmuş ve serinin asıl konusu boş yüzyılı anlatıyon ama ondada hala birşey dediğin yok. Antik robotu bile aylar önce silüet olarak gördük şuan tek ekstra bilgimiz bi yerde durup orayı sözüm ona koruduğuağam bizimle eğleniyor
 
Bi' yanlışlık olmasın Savcım ? Kılıç ustaları bu serinin adamı olmadığı için bunların şelalesinin olması bana hiç mantıklı gelmiyor :hmm: :oleyo:
Görünen o ki bu kılıç ustalığı gücü değil, yeteneği gösteriyor. Yani bu mangada kılıçustalarının sirkte kılıçla gösteri yapan şarlatanlardan farkı yok. Zoro'dan bir kılıç yutma hareketi görsek iyiydi.
 
Aynen kadın ihtiyar çoluk çocuk demeden öldür sonra masal anlat.Hitler ne kadar masumsa bu herifte o kadar masum eğer o gemiyi batıran oysa.
Hitler narsist, egosundan ötürü ülkesini yok oluşa sürüklemiş manyağın tekiydi. Sakazuki'yle pek bir alakaları yok. Masum öldürmekse altına aldığın çatı, bu biraz geniş. Bir kere sebepleri yakından uzaktan benzemiyor. Gerçek dünyadan birilerine benzetmek doğru olmuyor çünkü Ohara olayına benzeyen benim kısıtlı tarih bilgimde bir olay yok. Belki soğuk savaş döneminde Küba'daki füze krizi benzer olabilir ama olayı pek bilmiyorum. Benzetme sebebim gene dünyayı yok edebilecek nükleer silahların ana hedef olması.
 
peki imu aslında lily'nin kendisi olabilir mi? mesela bir meyve yüzünden o halinden değişerek şeytani bir hale gelmiştir ve sürekli kendi eski halini özleyip resmine falan bakıyodur gibi gibi. sonuçta meyvelerin kendi iradesi vardı yanlış hatırlamıyorsam. meyvenin kendisi ona kötülük yaptırıyor olabilir. ayrıca zunesha olsun robot olsun özür diliyorlardı. lily'e yani imu'ya inanıp ihanet ettikleri için falan olabilir mi? kafamda deli sorular :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık