Sen ağlamalara da başladıysan ohuuu işimiz var daha yeni başlamıştık xDGülerken ortadan ikiye yarıldım.O kadar komikti...
Ağlama artık ya yeter.
Aynen.Sanji'nin bacağı kırılmış yok olmuş Sanji onu gözden kaçırmışsın...Sen ağlamalara da başladıysan ohuuu işimiz var daha yeni başlamıştık xD
Sanji gibi 5 sayfada paket oldun
Zoro iki yonko saldırısını anlık durdurdu; "dostum yalnız başına 1 saniye diye ekle." diye gezdiler.Zoro şöyle iki saniyede paket olsa konu 100 sayı olmuştu, Zoro ne kadar ezik diye diye kafamızı ütülemişlerdi xD
Atın ağzında yemiş olup başkalarının kurtarmasına muhtaç kalmış 5 saniyede. Pek yüksek bir şey gibi görünmedi bana ama Sanji fanlarının çıtası ne kadar düşük onu bilemiyorum xDAynen.Sanji'nin bacağı kırılmış yok olmuş Sanji onu gözden kaçırmışsın...
Zoro acısı vardır normal.Zoro iki yonko saldırısını anlık durdurdu; "dostum yalnız başına 1 saniye diye ekle." diye gezdiler.
Sonrasında at ısırıp, Bonney kurtarınca "zoro olsa şöyle derdiniz". Beni bitiren de bu, hele bunu laf yaptıkları adamdan hiçbir farkı olmayan kişiler diyor sürekli. Zoro ve Sanci, Lucci'yi yenemez diyen adam bari şu iki karakter üzerinde yorumlama yapmasın bir süre. ikisi de fazla olduğunu gösterdi Lucci'ye...
Aynen neredeyse Sanji'yi çiğneyip yutacaktı.Çok haklısın.Atın ağzında yemiş olup başkalarının kurtarmasına muhtaç kalmış 5 saniyede. Pek yüksek bir şey gibi görünmedi bana ama Sanji fanlarının çıtası ne kadar düşük onu bilemiyorum xD
Zoro acısı vardır normal.
Şu anki Odanın düşman şişirmeleri ile bakarsak Luffy bile bir şey yapamaz duruyor. Water 7 daki cp9 şişirmesi gibi düşün. Bu arcın enies loby kısmı da olursa şayet, indirtir mi indirtir. Hatta gider usopp namiye de iş yaptırır. Çok anlam yüklememek lazım.Zoro, Nusjuro'yu devirir diyen sayısı daha fazladır. İkisi de gerçeği yansıtmıyor tabi.