Aynen hiçbir şey olmamış diğerleri telaşlanıp hep beraber girmişler yaşlı dedeye. Paket olmuş işte neyin hikayeni güdüyorsunuz.Aynen neredeyse Sanji'yi çiğneyip yutacaktı.Çok haklısın.
Aynen hiçbir şey olmamış diğerleri telaşlanıp hep beraber girmişler yaşlı dedeye. Paket olmuş işte neyin hikayeni güdüyorsunuz.Aynen neredeyse Sanji'yi çiğneyip yutacaktı.Çok haklısın.
Arc bitmeden Kizaru 3. dayağını yer mi ?Çöp Gorosei bir tane hasır şapka ayıklayamadı. Kizaru geldiğinde şamar ata ata ilerliyordu.
Ben bir şey gütmüyorum ama sen belli ki içerlenmişsin.Sabahtan beri böyle ağlamanın başka açıklaması yok çünkü.Aynen hiçbir şey olmamış diğerleri telaşlanıp hep beraber girmişler yaşlı dedeye. Paket olmuş işte neyin hikayeni güdüyorsunuz.
Dayak mı yemiş Kizaru?Arc bitmeden Kizaru 3. dayağını yer mi ?
Niye kızıyorsun o zaman.Ben bir şey gütmüyorum ama sen belli ki içerlenmişsin.Sabahtan beri böyle ağlamanın başka açıklaması yok çünkü.
Bu kadar üzülmene gerek yok Nusjuro'nun rakibi elbet Zoro olacak.Biraz daha bekle.
Oda, bu konudaki bütün yaratıcılığını orada kullandı.Jack'in ilk ciktigi bolumlerde ki verdigi korkuyu bu mangada kimse vermedi
Kızmadım yahu.Ne dersen de...Niye kızıyorsun o zaman.
Paket olmuş denince ?
Pizzanı neli seversin ?Dayak mı yemiş Kizaru?
Nika ustanın elinden geliyorsa kalsın. İçine ediyor dokunduğu her şeyin.Pizzanı neli seversin ?