Teke giderLucci : Yonkou yeneceğim
Lucci : Yonkou olmadı ikinci adamı yeneceğim
Lucci : İkinci adam olmadı, üçüncü adamı yeneceğim
.
.
.
.
Lucci : Geyiği gözüne kestirir.
Teke giderLucci : Yonkou yeneceğim
Lucci : Yonkou olmadı ikinci adamı yeneceğim
Lucci : İkinci adam olmadı, üçüncü adamı yeneceğim
.
.
.
.
Lucci : Geyiği gözüne kestirir.
Kral meyveyi uyandırdığında Onepiece sil baştan yazılacak.Teke gider
Uyanmış insan meyvesini merak ettim şimdi.Kral meyveyi uyandırdığında Onepiece sil baştan yazılacak.
Zaten uyandırmış bence. O canavar formu uyanmış hali.Uyanmış insan meyvesini merak ettim şimdi.
Etrafında bulut yok uyanıştaki gibi?Zaten uyandırmış bence. O canavar formu uyanmış hali.
o arkadaşın wano yorumlarına baksak büyük ihtimal uçan altılıdan biriyle dövüşür demiştir.Tayfanın en güçlü dört üyesinden birinin Gorosei ile dövüşmeme ihtimali yok.
Böyle şeyler yazmayın @Alpamis kızıyorO yara tak çıkar rezaletinden sonra 3 hafta anca yeterdi hazmetmek için zaten.Normalde bu nika hiç bana batmamıştı rahatsız etmemişti ama hususiyle bu bölüm çok rahatsız etti dövüş tarzı hareketleri ve edecek gibide duruyor.Zaten bu konuda herkes bir şey söylüyor üzerine eklenecek çok bir şey yok fakat ilk defa one pieceden sıkıldığımı hissettiğim bir bölüm oldu bu oysaki yaşlıların sahaya indiği her saniye finale yaklaşan bu seride bu bölümlerin daha heyecanlı geçmesi gerekirdi.
Zaten sil baştan yazıldı Red artık Lütfü bile has adam değil ( zaten adam degildi ) artık has adam Joyboy yada Nika aman kimse işteKral meyveyi uyandırdığında Onepiece sil baştan yazılacak.
Bide Lucci saldirsin bakalim ortada zoro kalacak mi?Teke gider