Bu hafta bölüm olmadığı için, bol bol sallayabilirim ve boş yapabilirim diye düşünüyorum. Şimdiii
Zoro'nun Lucci'den güçlü olduğunu tahmin ediyorduk ama Lucci'nin King'den güçlü olduğunu çok yanlış varsayımlar ile söylüyorsunuz. King'in Lucci'den güçsüz olduğunu düşünmüyorum, şahsen denk güçte olduklarını düşünüyorun. Rastgele üç kere dövüşseler, 2 kere King'de yenebilir Lucci'de.
Gorosei tahmin ettiğim kadar güçlü ve kudretli çıkmadı. Örümceği, domuzu, kuşu, atı, solucanı derken Ali Baba'nın çiftliği gibi oldu ortalık. Şeytan motiflerinden esinlenecek diye saçma saçma meyve tipleri çıktı karşımıza ve sözde en güçlü meyve türü olan Logia türü meyve hiçbirinde yok. Gorosei'nin Logia türü, afet meyvelerine sahip olduğu düşünsenize ama Oda reis tüm güçlü Logia türü meyveleri sağa sola dağıttığı için Gorosei örümcek, domuz, at oldu.
Her gelen geçen Joy Boy'dan özür diliyor, merak ediyorum. Geçmişte herkes nasıl bir halt yedi ki Joy Boy'dan özür diliyorlar. Umarım, Yalancı Noland olayı gibi bir olay ile karşılaşmayız. Rakam ve kelime oyunları yeterince yeterli, artık daha fazla geçmiş ile benzerlik olmasın, daha özgün bir hikaye okuyalım. En istemediğim kurgu ise geçmişten bugüne aslında tek bir Joy Boy varmış, Luffy geçmişe gidiyormuş ve olaylar oluyor falan filan, çok daralırım ve söverim. Güzel küfürler ederim, canım sıkılır.