Her uyanışta olacak diye bir şey mi var?Etrafında bulut yok uyanıştaki gibi?
Her uyanışta olacak diye bir şey mi var?Etrafında bulut yok uyanıştaki gibi?
Zoro kinge tek atti. Tekten kasitlariniz buysa evet tek atti gayet.Two Piece okuyorlar. Zoronun yenememesi dedikleri de zoronun tek atmaması kfkfjf. Lan ikinciyi vursa ölecek lucci.
e saldırsaydı zoro ya, hızı yetmedi ki vuramadı. kanadı köze atmadan önce çizik atarlar ya o şekil çizdiBide Lucci saldirsin bakalim ortada zoro kalacak mi?
Sen saldiri yap,karsidaki armut toplasin degil mi? Zoro maglup edemedi.
Bak gönlün olsun diye yazıyorum ama yine gönlün olmayacak aslında.Bide Lucci saldirsin bakalim ortada zoro kalacak mi?
Sen saldiri yap,karsidaki armut toplasin degil mi? Zoro maglup edemedi.
Gölgesini alması için Moria'nın meyveye ihtiyaçları olur ama o zaman güneşe çıkamazdı Robin.Redditte, Augur ve Katerina'nın bir şekilde Robin'in gölgesini aldığını, Robin'in bu yüzden yorgun olduğunu(Normalde 2 gün komada kalması gerekiyormuş), Robin'in gölgesini birine aktararak poneleri okumaya çalışacaklarını iddia etmişler.
Robin'in gölgesi alınarak poneglifler okunabilir mi ki?
Karasakal fanı olurum böyle bir şey yaparsaRedditte, Augur ve Katerina'nın bir şekilde Robin'in gölgesini aldığını, Robin'in bu yüzden yorgun olduğunu(Normalde 2 gün komada kalması gerekiyormuş), Robin'in gölgesini birine aktararak poneleri okumaya çalışacaklarını iddia etmişler.
Robin'in gölgesi alınarak poneglifler okunabilir mi ki?
Oda suyunu çıkardı bu işin. Bu sahneleri ben sevdiğimi söylemedim. Ama bir önemi yok komedi amaçlı bir sahne. Oda kendini eğlendiriyor.Böyle şeyler yazmayın @Alpamis kızıyor