Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110: Düşen Gezegenler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 130 70.7%
  • Orta

    Kullanılan: 41 22.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB yaşlı haliyle Sakazukinin suratını yere yapıştırdı. Onun işini o yaralı haliyle yaptı ve onu yerin dibine gönderdi. Genç hali olsaydı, sakazuki yerin dibini değil, diğer dünyayı boylardı.
odeni zor alan hali mi yerin dibine gönderemedi sakazuki hedef değiştirdi önceliği değişti bir ayağı çukurda ağır yaralı wb yerine potansiyel en azılı suçlu olabilecek kişiye hayatı boyunca unutamayacağı yarayı bıraktı
 
Ben hala luffy bi tanesini denize attıktan sonra yüzerek karaya çıkmalarını bekliyorum.
Böyle bir şey olursa 10 numara olur.

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Bunlar ya meyve çıkmayacak yada yepisyeni bir konu işlenecek. Satürn’ün gözleri değişmişti en son. Bu gelenler de aynı vaziyette başladılar savaşa. Biri kizarunun beceremediği işi bitirmek için hemen kalkanı geçti. Diğeri hemen dıgıdık dıgıdık denizcilere zorluk çıkaran px leri halletti. Ama bu adamlar bu işin sonunda denizcileri de sağ bırakmamalı anladığımız kadarıyla. Neden kurtardılar?
Denizciler kolay iş. İmu burayı da toza dumana katar. Zaten basit deniz erlerini bu kadar şey gördükten sonra sağ bırakırlarsa biraz çelişkili bir durum olur Goroseiler için.
 
Aslında şunu çok isterdim. Hazır son safhaya gelmişken adım adım herkes hedefini gerçekleştirse. Usop buna en yakın olan senin dediğin gibi.
Ustaları ön safta savaşırken kendisinin arkada kalması Oda için yazarlık zaafı olur gözümde. Her yerde korkabilir ama orası burası değil. Fakat kadro çok ürkünç, ölme ihtimali olabilir bu senaryoda.
 
Böyle bir şey olursa 10 numara olur.



Denizciler kolay iş. İmu burayı da toza dumana katar. Zaten basit deniz erlerini bu kadar şey gördükten sonra sağ bırakırlarsa biraz çelişkili bir durum olur Goroseiler için.
Ben de onu diyorum. Bu denizcilere de böcek çekip neden burda savunuyor da toptan geleni geçeni kesmiyor. Oda burada pek düşünmeden çizmiş heralde.
 
yalnız bu goroseilerin hepsi saturn gibi yenileniyorsa ana alevle yenemeyecekleri kimse yok gerekirse üstlerine ateş isterler adamlar sonuçta ölümsüz
 
Merhaba arkadaşlar.

Bugün Gorosei’nin gün yüzüne çıkması nedeniyle bölümü ayrıntılı bir şekilde, kendi gözümden açıklamaya çalışacağım.Bölümü açıklarken özellikle gözden kaçırıldığı düşündüğüm şeyleri dile getirmeye dikkat edeceğim.Biraz da teori yapacağım.Ne yalan söyleyeyim seviyorum teori yapmayı.

Aldığım yorumlara ve beğenilere göre bu işe devam edebilirim.Önemli olan sizin beğeniniz.

@RedTeroR @Densetsu no Samurai
-Kapak hikayesi benim için tam bir hayal kırıklığı! Yamato’nun hayali Oden gibi denizlere açılmak olmalıydı.Oden hayranlığı olan bir kişinin içgüdüsel olarak Momonosuke ve Wano halkını neden korumak istediğini anlıyorum.Ancak Yamato'nun, Oden gibi denizlere açılıp, kendi hikayesini bir şekilde yazmalı diye düşünüyorum. Yamato'nun illa ki Luffy'lerle denize açılacak diye bir şart da yoktu. Keşke Yamato, Law'larla da olsa, Kidd'lerle de olsa denize açılabilseydi.

İlk sayfaya bakacak olursak Gorosei’nin gelişi bayağı bir gürültülü oluyor.Hem bizim taraftakiler hem de hükümet tarafındakilerin tedirgin ve şaşkın olduğunu görüyoruz.Oda, bu sahnede “Gorosei’ler güçlü” ambiyansını yansıtmaya çalışmış.Muhtemelen Kizaru da diğer Gorosei’lerin adaya geldiğini öğrendi.Kizaru’nun tepkisini görmek isterdim tabiki…

-Devam edecek olursam bence devler artık zamanlarının kalmadığını anladı.Ancak garip bir şekilde savaşmaya ve tayfadaki herkesi korumaya devam ediyorlar.Bir grup dev ise bir yere gidiyor ancak nereye gittiklerini bilemiyoruz.Bence bir grup dev Luffy'lerin oraya Brogy ve Dorr'nin yanlarına gidiyor gibime geldi.Ancak bana göre devlerin adadan kaçma planları yok.Ölüme gidiyorlar gibi.Belki de Nika’nın şafağı getireceğine o kadar çok inanıyorlar ki artık ne olursa olsun, ölsek bile bizim için artık bir önemi yok diyorlar.

-Sonrasında Gorosei’nin odasını görüyoruz.Burada şöyle bir detay var.Lütfen buraya dikkat edin! Sihirli daire ve görsel telesalyangoz açık.Yani birileri Gorosei’nin odasından Egghead’ı izleyip de Egghead’a ışınlanabilir.Gorosei’nin odasında birileri olabilir mi, belki olabilir.Yalnız bu düşük bir ihtimal.Tabiki de odaya birileri gelip,Egghead’a da ışınlanabilir.Misal Akainu bu kaydı dinleyip, sihirli dairenin içinden Egghead'a bizimkilerle savaşmaya gelebilir.Tamam düşük bir ihtimal ama bu dairenin aktif olması öyle boşu boşuna değil bence.Belki de Gorosei Vegapunk’un kaydı bir şekilde durdurulamazsa Imu veya Akainu'nun, Egghead'a gelebilmesi için bilerek açık bırakmışlardır.Kayıtların açıklanmasına 7 dakika kalması da önemli bir detay.Acaba Imu bu 7 dakikanın dolmasını bekler mi? Bence Imu bu 7 dakikanın dolmasını beklemeyecektir.Bana göre bizim tayfanın kaçabilmesi için 7 dakika değil 5 dakika kaldı.Çünkü Imu son 2 dakikaya kadar bekleyip, ondan sonra hamlesini yapabilir.

-Ancak şöyle de bir şey var…Diyelim ki odanın içindeki sihirli daire Saturn ve diğer Gorosei üyelerinin meyve yeteneklerinin kaynağı…Olabilir mi böyle bir şey? Olabilir tabiki. İşte o zaman işler çok değişir. Eğer ki birileri o odaya girip, sihirli daireyi deaktif etmeyi başarabilirse o zaman Gorosei’ler belki de meyve yeteneklerini kullanamayabilir.Bu da oldukça şaşırtıcı bir şey olur.

-Burada garip bir detay daha var! Gorosei’nin odasında tek bir sihirli daire var iken, Egghead’a geldiklerinde ise her biri farklı bir sihirli dairenin içinden çıktı.Yani tek bir sihirli dairenin içine girip aynı dairenin içinden çıkmamışlar.Peki neden?Benim teorime göre bu sihirli dairenin içinden çıkanlar şeytan meyvelerini tam potansiyelinde kullanabiliyor.Yani o dairenin içinden diyelim ki Kizaru çıktı, Kizaru şeytan meyvesini uyandırmış bir şekilde kullanabilecek.Veya o dairenin içinden Ryokugyu çıksın, Ryoukugyu da meyve yeteneğini uyandırmış bir şekilde kullanabilecek. Sihirli daire her bir meyve kullanıcısının tam potansiyelini ortaya çıkardığı için her bir kullanıcıya bir tane sihirli daire düşüyor.Mesela o dairenin içine Usopp, Nami ve Zoro gibi bir şeytan meyvesi kullanmayan birileri atlasın hepsi bir dairenin içinden çıkar.Usopp, Nami ve Zoro ayrı ayrı dairelerin içinden çıkmayacaktır.

-Bir sonraki sayfa da Gorosei’ler sihirli dairenin içinden çıktıklarını ve Sanji’nin, Vegapunk’u omzunda taşıyarak kaçtıklarını görüyoruz. Sanji artık adada çok da fazla oyalanamayacaklarının farkında.Ekibi toplamaya çalışıyor.Aferin Sanji’ye! En azından tayfadan birileri aklını kullanabiliyor.

-Gorosei’nin görünümleri bence güzel.Benim hoşuma gitti valla ne yalan söyleyeyim.Daha iyisi tabi ki olabilirdi.Ancak buna da şükür dememiz lazım.Çok daha kötülerini gördük sonuçta.Hepsi ne yazık ki meyvelerini uyandırabilmeyi başarabilmiş gibi.

-Nasjuro’nun uzaklara bakıp, Pasifista’yı görmesi meyve yeteneğiyle ilişkili bir şey değil bence.Usopp nasıl ki gözlem hakisi sayesinde Sugar’u görebildiyse sanki Nasjuro’nun da benzer şekilde çok iyi bir gözlem hakisi var.Aynı zamanda çok hızlı ve buz saldırıları yapabiliyor.Açıkçası Nasjuro'nun buz saldırıları yapabilmesi bence elinde tuttuğu kılıçla ilgili.

-Mars'ın meyve yeteneği de oldukça iyi.Özellikle Mars'ın yükseklere çıkıp bizimkileri görebilecek olması oldukça kötü.Bizimkiler nereye giderse gitsin, Mars'ın görüş alanından çıkamazlar.

-Bu arada Mars'ın da yenilenme özelliği var gibi.Bu durum Gorosei'lerin hepsinin yenilenme özelliğine sahip olduğunu gösterir.Beş tane yenilenme özelliğine sahip olan karakter var adada.

-Açıkçası Jinbei’nin, Zoro vs Lucci savaşına karışmaması da ayrıca güzel bir detaydı.Hoşuma gitti valla.

-Lucci vs Zoro dövüşünde Sanji’nin sözleri üzerine Zoro’nun, Lucci’yi kesmesi gerçekten komikti.İnşallah Lucci’nin hissettiği haki Gorosei’ye falan aittir.Bu arc başka bir güçlü düşmanı daha kaldırmaz.Gelen müttefik ise ben tamamım yalnız.Zoro kral hakiyi kullanmış gibi son saldırıda.

-Son olarak Luffy'nin yardımına koşan Dorry ve Brogy oldukça başarılı bir şekilde Luffy'i savundu.Ölüme kafa attılar.Ancak zaten asıl amaçları Luffy'i ne pahasına olursa olsun kurtarmak olduğu için benim açımdan bir sıkıntı yok.

-Herkes Nasjuro vs Zoro bekliyor.Açıkçası görsek güzel olur ama Nasjuro yenilenme yeteneğine sahip ise şu aşamada savaşmalarının ne Zoro açısından ne de tayfa açısından çok hayırlı olacağını düşünmüyorum.Hızı da hesaba katmıyorum zaten.

-Nasjuro ve Mars, Luffy'lerin oradan ayrıldı.Yukarıda her iki karakterin de görüş alanlarının diğerlerine göre daha yüksek olduğundan bahsetmiştim.Bana göre Nasjuro ve Mars öncelikle Vegapunk kayıtlarını yok etmeye uğraşacak.Yani Gorosei'nin, Luffy ile olan savaşında Nasjuro ve Mars olmayacak.Savaş Ju Peter, Saturn, Warcury vs Luffy, Dorry, Brogy şeklinde geçecek gibi.
 
Son düzenleme:
Saboların nasıl kaçtığı belli oldu biri sadece bacak atar öbürü dev solucan olup yutmaya çalışlır biri kuş olunca dünyayı unutup uçar gider,yaban domuzu desen burnunun ucunu görmesi bile zor o tiple,bir kel işlevli ama burda da gene sabo olayı enterasanlık kazanıyo hadi diğerleri hantal fıs ta kel en azından saboya at gibi koşturup(mecaz değil) bir kesik atmalıymış herif burda arap atı(mecaz değil) gibi açıldı bir anda ne hikmetse.
Bu oda şovunu yaptı daha bi şey göstermez heralde gorosei'den devler luffy'i aldı zaten diğerleri de düşmanı püsskürte püskürte toplanıp kaçarlar gibi.
Ah be Shanksu kral olacaktı şurda 5 gorosei birden ilahi(mecazi değil)kesişle tanrı meyvecileri keserdi,hele bir de mihawk eski rakibi ile olacaklardı ki off hayvanlardan güzel ziyafet hazırlarlardı sanjiyle birlikte eh sanjiye de bir kıyak yapılmalı artık yani.
 
Goroseilerin tasarımları harbiden bok gibiymiş.Torikoda ki herhangi bir hayvanın ne olduğu farketmezsizin tasarımları yeminle 10 katlar bu goroseileri.Oda şunları tasarlamak için harcadığı süre 5 dk falandır zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık