Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110: Düşen Gezegenler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 130 70.7%
  • Orta

    Kullanılan: 41 22.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden kötü olan sadece Jüpiter. Diğerleri idare eder. Hatta Mars baya iyi bence.

Enma'nın ateş özelliği Gandhi'ye anti olarak bu arc ortaya çıkabilir. Şöyle bir ayrıntı var ki Zoro Dressrosa'da her zaman ateş kılıcı istediğini dile getirmişti. Buz Shodai'nin özelliği mi yoksa kullanıcısının ruhani element yansıması mı bilinmez ama Zoro'nun böyle bir kılıcı elde etmesi için sadece 2 seçeneği kaldı; Emma ve Shodai.

Yani beklentiye girmiyim diyorum ama en iyi 12'lik sahiplerine bakıyorum; Beyazsakal, Mihawk, Roger, Shanks. Heriflerin minimumu yonkou lan nasıl beklenti kasmayalım ? Neyse biz yine de sakin olalım. Ne de olsa yazarımız beceri katili Oda. Bir iki bölüme kelin çapı anlaşılır. Heyecanlıyım çünkü Shodai çoooook uzun zamandır beklediğim(iz) bir kılıç.
Zoroda ateşli bir at meyvesi yer kel Gandhiyle kırlarda koştururlar artık. :D:at:
 
Beyler bu adamların meyveler normal değil. Ya bunlar ilk meyve yiyen adamlar ya bu meyveler, meyvelerin orijinal hali ya da bu işte bi' i*nelik var. Ama sonuç olarak meyveler ya da elemanlar normal değil. Şeytani bir harç var bu meyvelerde.
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Bunlar ya meyve çıkmayacak yada yepisyeni bir konu işlenecek. Satürn’ün gözleri değişmişti en son. Bu gelenler de aynı vaziyette başladılar savaşa. Biri kizarunun beceremediği işi bitirmek için hemen kalkanı geçti. Diğeri hemen dıgıdık dıgıdık denizcilere zorluk çıkaran px leri halletti. Ama bu adamlar bu işin sonunda denizcileri de sağ bırakmamalı anladığımız kadarıyla. Neden kurtardılar?


Bir de şöyle bir şey var. Wano'nun sınırlarını açma işini Karasakal yapabilecekse bu beceriksiz Dünya Hükümeti 800 yıldır neyi beklemişler? Hiç mi saldırmayı düşünmemişler? 800 yıldır deprem meyvesini aramak akıllarına gelmemiş mi? Luffy'nin meyvesini ele geçirmektense deprem meyvesini ele geçirirdim sonra Wano'nun sınırlarını açar antik silah Plüton'u ele geçirirdim. Antik silaha sahip olduktan sonra isterse Nika karşılarına gelsin. Antik silahlar korsan çağını bitirecek kadar güçlü silahlarsa ona sahip olmak en önemli mesele olmalıydı Dünya Hükümeti için. Bunlar hakikaten vasıfsızlar.
Wanoyu aralarına almayıp geri kalmasını sağlamışlar. Buna tepki olarak wano da kitabe yapmayı ve dövüşte ileri olmayı başarmış. Ayrıca bir şekilde sınırları yıktılar diyelim deniz kralları kontrol eden deniz kızı gibi o silahı da kullanacak özel biri vardır. Durduk yere silahı ifşa etmiş olurlar.
 
Bana da İm kuruculardan biri ama gorosei kurucuların alt soydan gibi geldi. İm diğer kuruculardan kurtulup kendine konsey oluşturmuş ve onlara güç ihsanda bulunmuş olabilir.
Birazcık sıkarsak beşli aslında imunun oğulları olabilir. Zaten imu sama da daha çok kadın gibi görünüyordu.
 
Genel olarak görüşlerim ; Goroseiyi ilk günden beri beğeniyorum çok güzel tasarlanmış karakterler ve serideki en önemli konumlardan birindeler .e.odanın üstüne kafa patlattığı karakterler bunlar .
Meyve olarakta ironik bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Dünyanın tepe otoritesi soylu 5 kadime Yokai ( şeytani ruh - canavar ) meyvesi vermek ve onları ucube şekilde tasvir etmek tam E.Odalık hareket , çünkü bu karakterler one piecenin asıl kötü diye bilinen, Luffynin baş düşmanlarından biri . O yüzden milleti böcek diye küçümseyen adamlara ironik şekilde kötü görünümlü şeytansı güçler vermiş .

Bunun daha da temeli tanrı Nika vs Şeytanlara dayanıyor olabilir

Yani Goroseinin karizmatik güçlerinin olması yazarın istemeyeceği bir şey, istediği mesajı vermesine engel olabilirdi .

Ben genel olarak beğendim Goroseiyi . Tek hatalı nokta beklenen tehditkarlığı henüz veremediler. Bu beşlinin olduğu ortamın kasveti Kaido ve Bigmomdan fazla olmalı
 
Gorosei, Im'in yarattığı varlıklar bence. Bu yüzdende meyve kullanımları veya güçleri öbür karakterlerden çok farklı gibi duruyor.

Zoro gelip kelle vs atıcak büyük ihtimalle ve arcın ilk ciddi vssini göreceğimizi umuyorum.
 
- Usopp'un moda girdiği zamanlarda genelde güzel şeyler olur. Enies Lobby bunun örneği. Elbaflar da burda olduğuna göre artık Usopp'un vakti gelmiş denebilir. Hayaline en erken ulaşan Hasır Şapka olma yolunda şu ân. (ölmezse)
Aslında şunu çok isterdim. Hazır son safhaya gelmişken adım adım herkes hedefini gerçekleştirse. Usop buna en yakın olan senin dediğin gibi.
 
Elbaf'ta da Law çıkar mı?
2 seçeneği olanaklı görüyorum.

*Birincisi esinlendiği korsana göre rota çizdirirse Wano'ya geri döner.
(Korsan Edward, Azurlar'dan ayrıldıktan sonra düştüğü pusuda ilk yenilgisini alınca Azurlara geri dönmüş.)

*İkincisi seride dinlenme yerleri Zou olarak gösterildi. Zou'ya gider.

Bunlar karakterin hikayesine uyumlu olanlar. Tamamen alakasız bir yerde de görülebilir. Dediğin şekilde Elbaf gibi, bakalım. 🤷‍♀️

Geride kalan tayfası Arıkovan'ın da tutsak edildiyse zort diye Arıkovan'ın da bile görebiliriz bir anda.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık