Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110: Düşen Gezegenler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 130 70.7%
  • Orta

    Kullanılan: 41 22.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gorosei vs Nika sayfası muhteşem. Tasarımlarını genel olarak çok beğendim (Warcury hariç), hepsinde ayrı bi şeytani hava var.

Gelir gelmez tek kelime etmeden aksiyona girişmeleri çok yerinde. Hükümetin en baba 5 karakteri kim bilir kaç yıl sonra cümbür cemaat yeryüzüne inmiş, boş laklak etmemelerini çok yerinde buldum. Muhtemelen telepati yoluyla koordineli bi şekilde hareket ediyorlar zaten.
 
Bir tek bizim Gandhi gorosei bir varlık gösteriyor öbürleri çer çöp muhtemelen ve regenleri dışında hiç bir yetenekleri yok. Kel abi hatrına goroseilerin stokları biraz arttı
 
O kılıçlı mahlukat zoro ile karşılaşmayacaksa ne diye geldi ki adaya. Kel herif uzun yıllar sonra ilk defa darbe alıp kan kokacak zoro sayesinde. Acep bizim zoro bunun kılıcına da sulanır mı.:)
 
O kılıçlı mahlukat zoro ile karşılaşmayacaksa ne diye geldi ki adaya. Kel herif uzun yıllar sonra ilk defa darbe alıp kan kokacak zoro sayesinde. Acep bizim zoro bunun kılıcına da sulanır mı.:)
Herifte öküz gibi regen var muhtemelen hasar almaz gorosei bir tricki var bunlara zarar vermenin onu bulmak lazım
 
Cidden kötü olan sadece Jüpiter. Diğerleri idare eder. Hatta Mars baya iyi bence.

Enma'nın ateş özelliği Gandhi'ye anti olarak bu arc ortaya çıkabilir. Şöyle bir ayrıntı var ki Zoro Dressrosa'da her zaman ateş kılıcı istediğini dile getirmişti. Buz Shodai'nin özelliği mi yoksa kullanıcısının ruhani element yansıması mı bilinmez ama Zoro'nun böyle bir kılıcı elde etmesi için sadece 2 seçeneği kaldı; Emma ve Shodai.

Yani beklentiye girmiyim diyorum ama en iyi 12'lik sahiplerine bakıyorum; Beyazsakal, Mihawk, Roger, Shanks. Heriflerin minimumu yonkou lan nasıl beklenti kasmayalım ? Neyse biz yine de sakin olalım. Ne de olsa yazarımız beceri katili Oda. Bir iki bölüme kelin çapı anlaşılır. Heyecanlıyım çünkü Shodai çoooook uzun zamandır beklediğim(iz) bir kılıç.
 
Açıkçası gorosei'in gelişine çok anlam veremedim. Şu açıdan diyorum eğer burada yenilirseler tayfanın gerçek anlamda hiçbir düşmanı kalmıyor Imu hariç. Korsanları saymıyorum ama raftel bağlantısı ve dünyaya açılacak savaş meselesi tamamen anlamsız bir hal alıyor. Çünkü hasır şapkaların kalkıp denizcilere savaş açması mantıksız duruyor. Nihayetinde her şeyin sorumlusu da bu konuda bilgi sahibi olanları da hükümetin yetkilileri. Yani marineford kalabalığında bir savaşı bekleyemiyorum. Kaldı ki şu dünyaya açıklanacak olan gerçekler de denizciler arasında bölünmeye yol açabilir. Nika olayının çıktığı günden beri serinin hızlandırılmaya çalışıldığını düşünüyorum ama bu biraz fazla gibi olacak böyle olursa eğer
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık