Gebeş fanlarıyla makul zeminde anlaşamayız zaten cane, korkmaBu işin sonu karşılıklı sohbete çıkınca da gelip hikaye anlatırsın umarım bana
Gebeş fanlarıyla makul zeminde anlaşamayız zaten cane, korkmaBu işin sonu karşılıklı sohbete çıkınca da gelip hikaye anlatırsın umarım bana
Hayır yanlışın var Luffy'nin başına gelen her şey şans ve rastgele.Teach stratejik derinlik.Tamamen rastgele değil. Log pose adadan adaya kitleniyordu zaten. Nami Log posu takip ediyoruz diyor. Sıradaki adada orası zaten. O zaman Kokoro açıklıyor Water Seven'a yolcugunuz diye.
Teach'in ID'de Shiryuu tarafından kurtarılması gibi yani ?Tam geminin kullanılamaz hale geldiği anda o adaya denk gelmeleri tamamen sans oluyor işte. Water 7 bir sonraki ada olsa Going Merry gidemeyecekti ve standart bir gemi alacaklardı
Gebeş'i çıkaran kişi olarak fazla mı iddialı laflar bunlarGebeş fanlarıyla makul zeminde anlaşamayız zaten cane, korkma
Gemi marangozu aramaya gittikleri yerde bir gemi marangozu bulup, gemi yaptırmaları ne büyük tesadüf olmuş öyleGökyüzü adasında topladıkları ganimet ile gemiyi tamir ettirmek istiyorlar.Going Merry'nin geri dönüşü olmadığını öğrendiklerinde yeni gemide karar kılıyorlar.Sonra Usopp tayfadan ayrılıyor.Güzel arc aç tekrar oku.
@kekomancer Evet gemiyi tamir ettirmek istiyorlar, evet gökyüzü adasında ganimet topladılar. Sonrasında açık denizde 4 gün boyunca demir atıp dinleniyorlar rota olarak da pusulanın gösterdiği adayı seçiyorlar. Seçtiklerini adanın ne adını ne özelliğini hiç bir şey bilmiyorlar. Kokoro bunlara adanın adını söylüyor, ney ile meshur olduğunu söylüyor ve o zaman adanın Wtaer 7 olduğunu, marangozları ile ünlü olduğunu öğreniyorlar. Senin dediğin gibi bilerek o adaya gitmiyorlar. Arcı okumana gerek yok sadece 322. bölümü okursan bu dediklerimi zaten göreceksin. Fotoğraf nasıl atılıyor bilmiyorum bilseydim atardımGökyüzü adasında topladıkları ganimet ile gemiyi tamir ettirmek istiyorlar.Going Merry'nin geri dönüşü olmadığını öğrendiklerinde yeni gemide karar kılıyorlar.Sonra Usopp tayfadan ayrılıyor.Güzel arc aç tekrar oku.
Tartışma inanılmaz boş.Ama arkadaş ısrar ediyor... Teach'i çağımızın en aydın ve zeki insanı yaptı.Gemi marangozu aramaya gittikleri yerde bir gemi marangozu bulup, gemi yaptırmaları ne büyük tesadüf olmuş öyle
Şu boş tartışmayı görünce dayanamdımasdlfkjsd
Bilerek o adaya gidiyorlar.Water 7 öncesi gökyüzü adası ve ling long adası arcları var.Usopp bu 2 arc boyunca tamir ediyor.Evet gemiyi tamir ettirmek istiyorlar, evet gökyüzü adasında ganimet topladılar. Sonrasında açık denizde 4 gün boyunca demir atıp dinleniyorlar rota olarak da pusulanın gösterdiği adayı seçiyorlar. Seçtiklerini adanın ne adını ne özelliğini hiç bir şey bilmiyorlar. Kokoro bunlara adanın adını söylüyor, ney ile meshur olduğunu söylüyor ve o zaman adanın Wtaer 7 olduğunu, marangozları ile ünlü olduğunu öğreniyorlar. Senin dediğin gibi bilerek o adaya gitmiyorlar. Arcı okumana gerek yok sadece 322. bölümü okursan bu dediklerimi zaten göreceksin. Fotoğraf nasıl atılıyor bilmiyorum bilseydim atardım
Bu tartışmayı anında bitirebilirim.Gemi marangozu aramaya gittikleri yerde bir gemi marangozu bulup, gemi yaptırmaları ne büyük tesadüf olmuş öyle
Şu boş tartışmayı görünce dayanamdımasdlfkjsd