Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Satürn'ü bile yenemez saldırıları hiçbir işe yaramıyor. isterse 1 saat vursun adam görünüşe göre her türlü kendini iylestiriyo.
Tabi bu iyleştirmenin bir sınırı yoksa. Üstelik diğer 4 gorosei de Satürn'le benzer meyve'ye sahip kim bilir onlardan ne tür tuhaf güçler ortaya cıkacak.

Nika elbet tükenecek.
 
Plan yaparken hiç bir şey %100 planlanamaz, ben demiyorum ki Teach bu yaşanacakları en ince noktasına kadar düşündü ve her şey plan dahilindeydi. Değişken olaylara karşı planında değişiklik yapabiliyorsan zaten zeki oluyorsun. Ace'nin hükümete teslim edilmesi sonucu yaşanacak bir kaç olası senaryo vardır karakter buna göre planlar yapar ve hareket eder bu durumda karaktere şanslı demek bence doğru olmaz. Bu olayları rastgele bir adaya çıkıp, orada tamamen rastgele olaylar sonucu en iyi sonucu elde etmek ile karşılaştırılamaz. Normal rotanda gidiyorsun ve senin hiç bir etkin olmayan olaylar sonucu Sunny gibi bir şey elde ediyorsun şanslı olay budur.
Sunny için özellikle Water 7'ye gidildi.Buna şans diyorsun Teach'e planlı hareket etti... Böyle olmaz.
 
Bu ölümden dönme muhabbetini yanlış anlıyorsunuz. Çoğu animede mangada olan baş karakterin ölme durumundan hayata bir power up ile canlandığı durum. İchigo'nun durumu gibi. Naruto'nun da olmuştur. Bir daha ölse bir daha hayata dönemez. Bu meyvenin eski kullanıcısı vardı elbet. O ölmüş gitmiş? Bu başka meyve olsa da benzeri olurdu. Hatta meyveye ihtiyaç duymadan yapanlar var. (Zoro)

Kaido'nun meyvenin bir Kaido'da kullanılışına bak bir de Momo'da. Kaido ile ip atlıyor diyorsun evet güzel Kaido da Nika ile ızgara mangal yapıyor. Isırıyor. Yutuyor tükürüyor. Adaları uçuruyor. Bir sürü elemental saldırıları var. Hortumlar yapıyor.
Başka bir meyve kullanıcısı ölümden uyanışla ile dirilirse o zaman san hak verebilirim ama şu an Nika dışında hiç bir meyve böyle bir torpil görmedik

Kaidou’nun meyvesi ejderha ısırıp mangal yapmasından ya da elemental saldırıları kullanmasından daha doğal ne olabilir.Ancak Nika dediğimiz odanın uydurması olduğu için şu an ki tek sınırı staminasi.Birde mod yeni olduğu için luffy(Nika) Tam potansiyelde kullanamıyor.Zaman geçtikçe Nika evrende ki herkesi geçeçek zaten.
 
Birileri gelecek, başka türlü sağ kurtulma ihtimalleri yok gibi. Dragon gelmez, Shanks gelmez.

Teach mi damlayacak acaba ? Garp'ı pazarlık konusu yapabilir. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık