Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace'in idamının nasıl yapılacağı belli değil.Teach'in amacı Shichibukai olmaktı ve bu sayede oldu.ID'ye girip tayfasına güçlü adamlar almak istiyordu.Bunu da Luffy'nin çıkardığı isyan sayesinde başarabildi.
Çünkü o isyan çıkmasa Magellan Shiryu'yu salmayacaktı ve Teach ve tayfası kurtulamazdı.O karışıklık sayesinde Teach ID'ye girdi güçlü adamları aldı ve çıktı.
Plan yaparken hiç bir şey %100 planlanamaz, ben demiyorum ki Teach bu yaşanacakları en ince noktasına kadar düşündü ve her şey plan dahilindeydi. Değişken olaylara karşı planında değişiklik yapabiliyorsan zaten zeki oluyorsun. Ace'nin hükümete teslim edilmesi sonucu yaşanacak bir kaç olası senaryo vardır karakter buna göre planlar yapar ve hareket eder bu durumda karaktere şanslı demek bence doğru olmaz. Bu olayları rastgele bir adaya çıkıp, orada tamamen rastgele olaylar sonucu en iyi sonucu elde etmek ile karşılaştırılamaz. Normal rotanda gidiyorsun ve senin hiç bir etkin olmayan olaylar sonucu Sunny gibi bir şey elde ediyorsun şanslı olay budur.
 
Dövüşü bir görmemiz lazım, enerji tükenmesi durumu var, senaryo nasıl gelişecek önemli ama rakip bir tehdit hissettirmiyor asıl üzücü kısım bu. Artık tehdit ve endişe verecek bir şey kalmamış gibi.
Enerji düşmesi duruma göre oluyor. On saat bitmezse şaşırma. Nika, Beş Kadim'i nasıl yener açıklayayım.

Yeni teknik: Şafak Meydan Dayağı. Nika kendinden dört tane daha yaratır, her biri bir Kadim'e girer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık