Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu zamanların geleceğini yıllar once görüp, Kizaru troll karakter sigortasını yaptırdık. Amiral lobisi nasıl savaş kaybetsin ustalar? @Whitebear D @Kuroro
Gelen ilk spoilerlara göre Kizaru tüm saldırıları deniyordu. Adam kolları bağlı olunca gözüyle saldırmış. Bu bölümde bile Araplar lobi yapmaya çalışmışsa bölüm Kizaru reise yazar. Nükleer Pilli Nika hala yenemedi reisi. :)
 
Karasakal Nikayı iptal eder mi emin olamıyorum şahsen tam kurouzo yaparken Nikanın pipetle karanlığı içine çekip tadı kötüymüş dediğini hayal eder gibiyim .

Bu arada One piece gerçek teorisine git gide kanaat getirmeye başladım. Luffy en son E.odayla konuşacak .
 
Şimdi atlamamamız gereken nokta şu Gorosei’lerin birinci önceliği Luffy değil, Vegapunk’un yayını.

Yani Gorosei, Luffy ile oyalanmak yerine Vegapunk’un yayınını durdurmaya çalışacak.Bu arada Luffy’ler kaçtı kaçtı, kaçamazlarsa işte o zaman büyük bir sorunla karşılaşırlar.Gorosei, Vegapunk’un kayıtlarını yok ettiği an direkt bizimkilere yönelecektir.

İnşallah Luffy, Vegapunk’un kayıtlarını korumak istemez.Öteki türlü çok büyük bir mağlubiyet alır gibime geliyor.Gorosei’ler yayın kayıtlarına odaklanmışken kaçmalı.
 
Yandık ya şimdi acaba Vegapunk'ın mesajı iletilebilecek mi acaba diye en az 30 bölüm geri sayım işletir bu ve sonunda da bizim bilmediğimiz kısımlara gelince yayın kesilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık