Luffy'nin hikayesini okuyoruz. Dragon bir yere çıktığında seri bitecek zaten, rahat olalım.Dragon önce bir okama adasından çıksın, usta. Ha geldi ha gelecek diyoruz adam sabah kuşağında televole programı izliyor.
Luffy'nin hikayesini okuyoruz. Dragon bir yere çıktığında seri bitecek zaten, rahat olalım.Dragon önce bir okama adasından çıksın, usta. Ha geldi ha gelecek diyoruz adam sabah kuşağında televole programı izliyor.
Reyizin dövüş stilini Oda mahvetti malesef. Umarım düzelir. Umarım. Umuyorum.Luffy çok mu güçlü?
Bence hayır.Eğer ki Luffy çok güçlü olsaydı şimdiye kadar Kizaru’nun helvasını yerdik.Adamı halen devre dışı bırakamamış bir Luffy’e ben çok güçlü diyemiyorum.
Luffy’nin icraatlerini görünce meyvenin potansiyelinin harcandığını düşünüyorum.Oda amiral harcamamak için Luffy’i harcıyor yalnız.Luffy’e maalesef Egghead’de net bir galibiyet yazdırmadı Soda.
Eski üçlü Amiral WB ligi gerçekten. Nika umarım bu arc orijinal Amiral seviyesine gelir. Yoksa Sakazuki dövüşü öncesi 2 yıllık araya gerek var.Geçen bölünde kan tükürdü ama bu bölümde suratı yine temiz, o kadar saldırı sonrası vücudunda gözle görülür yaralanma yok. Dayanıklılık olarak WB ligi çıktı adam.
Oda, Amirallerin karizmasına karışmamış diye niye sinirleniyorsun lenOlm sinirlerim bozuldu resmen sahneye bak hahahahahahahahhahaha
Mutluluktan bu sabah çay değil kahve içtimNika fanı @RedTeroR sevinçten dörtköşe olmuştur bu bölümle.
Yemiştir projektörün parasınıKahraman Garp köye bir projektör bile almamış yazıklar olsun böyle kahramana, köy garibanlık içinde mücadele ediyor resmen. @RedTeroR
Doflamingonun milleti pilli bebek yaptığı adada bile yayını naklen izleyip çerez yiyorlar bizim Garp’ın adasında radyodan dinleyecekler bir de kaç defa gitmişliği var elin boş gitme bari nerede yediyse parayı artık.Yemiştir projektörün parasını