Sende haklısın abiSence ben bu seriye teori üretmek için kendimi yorar mıyım?
Sende haklısın abiSence ben bu seriye teori üretmek için kendimi yorar mıyım?
Acilen Kizaru ve Aramaki görevden alınmalı, seriye zarar veriyorlar. Ya da daha üst versiyon Seraphim çıkarıp komple amiral şubeyi kapatmaları lazım bu seri böyle gitmeyecek.Bunca yıl savunduk ama buraya kadarmış Kizaru defteri kapanmıştır benim için. Katmanlı gıdığı olan koramiral daha sağlam çıktı.
Midem bulandı dövüş sahnesinde. Şunu çizmekten zevk alan fantezi dünyanı Allah ıslah etsin
Yalan olmasın biraz siliyor usta.Amirallerle dalga geçmek bile şu bölümün verdiği kötü tadı silemiyor.
Teach'e dua edeceğimiz aklımıza gelmezdi. Ben bile Luffy fanı olma yolunda ilerliyorum. Ne Allah'ın belası bir şey çıktı bu Nika ya. Sadece kendini b*k etmiyor, çevresindeki karakterlerin de içine ediyor. Allahım ne günah işledik biz böyle yav.Şu seride kalan tek umudum; Teach'in Nika'yı Luffy'nin içinden çekip çıkarması, başka yol yok yoldaşlar
Nika fanı @RedTeroR sevinçten dörtköşe olmuştur bu bölümle.Amirallerle dalga geçmek bile şu bölümün verdiği kötü tadı silemiyor.
Teachı lütfen bu ise karistirmayin o shanksin kilicinda olecek Maymun olmayacak luffy ile dövüşüp kabul edemem bu durumu burgess antreman yaparken kayayı karasakala fırlatsa da kayanın altında ezilip ölse keşke karasakal.Teach'e dua edeceğimiz aklımıza gelmezdi. Ben bile Luffy fanı olma yolunda ilerliyorum. Ne Allah'ın belası bir şey çıktı bu Nika ya. Sadece kendini b*k etmiyor, çevresindeki karakterlerin de içine ediyor. Allahım ne günah işledik biz böyle yav.