Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin güçlerinden rahatsızlık duyan tek ben değilimdir diye tahmin ediyorum. Anime içindeki en güçlü iki karakteri birbirine vurup dümdüz etmek nedir!! Luffy kakaka kikiki gülsün ama bu kadar ciddiyetsiz hareket etmesin, daha aktif ilerlemesini isterim. Çok rahatsız oluyorum. Kaido ile vs atarken, yerden kalktığı bir sahne vardı. O sahne gibi olsun hocam, hem gülsün hem ciddi olsun.
 
Ne olursun Vegapunk bu yayının sabote ihtimalini düşünerek iki , üç önlem almış olsun. Olmadı Dragon'a göndermiş olsun. Belki Shaka bunu söylemiştir. Egghead imha edilirse senden devam edilsin diye. Dragon tarafının Baltigo'dan niye ayrıldığı gösterilmediyse bununla alakalıdır belki. Nika'ya zaten saçma güç dendi. Onun yaptıkları artık önemli değil. Üflesin , döndürsün , dürsün. Hatta saçından anten yapsın yeterki şu mesaj yerine ulaşsın. Yoksa büyük fiyasko demek çok küçük kalacak.

Bu arada birisi şaka yollu diğer Gorosei'ler adaya gelecek demişti. Güzel atmış , tutmuş. Tebrik ederim.
 
Senle alakası yok ustam da kaç haftadır Kizaru boğuyor beni bir iki hareket göster şov yapta serinin zevki çıksın. Meyveyi ziyan ediyor adam Lucci kendi meyvesini daha iyi kullanıyor.
Bunca yıl savunduk ama buraya kadarmış Kizaru defteri kapanmıştır benim için. Katmanlı gıdığı olan koramiral daha sağlam çıktı.

Midem bulandı dövüş sahnesinde. Şunu çizmekten zevk alan fantezi dünyanı Allah ıslah etsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık