Herkes zoro nun eline bakıyor artık, testosteron yükselticek ciddiyet bi onda kaldıOne Piece e harcadığım zamana yazık demeye başladım artık güzel vsler karalayamayacak mı bu adam?
Herkes zoro nun eline bakıyor artık, testosteron yükselticek ciddiyet bi onda kaldıOne Piece e harcadığım zamana yazık demeye başladım artık güzel vsler karalayamayacak mı bu adam?
Spoiler verenler Luffy Satürn ve Kizaru'yu tokuşturdu da Satürn saldırmaya devam etti derken amiral savaşmaya edemedi mi demek istedi acaba
2 net
Tadım tuzum kalmadı zoraki takip ediyorum seri beni mutsuz ediyor bir pollyanadan aldığım keyfi alamaz oldum yordular beni.Herkes zoro nun eline bakıyor artık, testosteron yükselticek ciddiyet bi onda kaldı
Adam gibi dövüşsün lafımız yok ama hiçbir şey yaptığı yok anca kafayı tutuyor. Adam ışık hızında hareket edebildiğini unuttu alzaymırla karışık malzaymır hastalığına yakalandı resmen.Kizaru'nun yediği saldırılar küçümsenecek cinsten değil. Bu adam öyle Kaido gibi azman falanda değil düz insan. Yine iyi dayanıyor bence.
Ona yatma demeyelim de rakibin hasar almasını ve yorulmasını bekliyorlar diyelim.Bu yatma mevzusu Kizaru özel değil bu arada.Mesela WB akainu’yu yerin altına Gömdüğünde Akainu yerin altında epey bir süre yatmıştı.Muhtelemen denizci eğitiminden gelen bir şey
Onun için Lucci vs Zoro bitmeli. Seneye yaparız.Zoro ya da bir denklem gelirmi @sensey