Şu mesaj erken açıklansın da gorosei ciddiye bağlasın kaçma falan derken birileri gebersin artık. Yeter artık soda yeter. Sakız gibi uzatıp ömrün yetmeden bitecek seri yeter.
Reyiz bir şey diyicem Kid'i tükürüğünde boğar Luffy.Tüm zamanların gelmiş geçmiş en güçlüleri Kid, Luffy(Nika’lı), Karasakal, Law, Coby, Sabo olacaktır. @Whitebear D @Tiksav Lee @Densetsu no Samurai @Alpamis
Dev Luffy vs Dev Kid (Robot)Reyiz bir şey diyicem Kid'i tükürüğünde boğar Luffy.
İlerde Akainu ve aramaki ye de gelirmi bundanUmarım Kizaru başka falso vermez arc boyu. Tekrar komik bir duruma düşerse Ben Beckman kısmını çıkartmak zorunda kalabilirim.
İhanet Kid'in kahvaltıda tükettiği sıradan bir şey.Bağışıklık kazanmış reis... Mihawk gibi prenses sendromu yok.Mihawk ihanete uğradı diye hayata küsmüş, tripkolik olmuş. Kid reis çakkal Apoo’ya Wano sonunda ellemedi bile, topların büyüklük şakka mı? @II. Invictus
İnşallah Oda çizer de yaparızİlerde Akainu ve aramaki ye de gelirmi bundan
Seri bitince ,her ölen hayranin mezarina son cildi gömeriz.olmazsa odayi oraya göndeririz.One Piece bitiremeden ölen insanlar var, Oda’nın yerinde olsam bu sebeple vicdan azabı çekerdim, yeminle üzülürdüm. Ama bu umursamaz.