Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109: Sonlandırma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 97 56.4%
  • Orta

    Kullanılan: 44 25.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 18.0%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Dressrosa 10 dakikası olmaz ama olacak gibi duruyor. İm'in istediği ana alevden vazgeçecek kadar korkuyorlar anlatacaklarından. Hasar yememe ve Tanrı'nın doğal düşmanları olayı üzerinden bence D. işi açığa çıkacak. Kayıp yüzyılı da raftelde okuruz.

Leo'nun Dressrosa'da olması enteresan en son Reverie'de Charlos'a saldırıp denize kaçıyorlardı Sai ile birlikte sözde. Ne çizdiğini de unutmuş Soda bizde adaya ittifak gelecek diyoruz.
 
Katakuri bile dediğin adam Marco'dan özel bir herif zaten.Geri dönünce anlarsın belki bu sefer.
Haoshoku Haki'si var, ileri seviye gözlem var, özel Paramecia tipi meyveye sahip gösterilen tek kişi ve meyve uyanışı da yapmış biri. Tek eksiği ileri seviye silahlanma ve ileri seviye Haoshoku Haki. Kaldı ki WCİ'de silahlanma Haki'si Luffy'nin saldırılarından daha güçlüydü. Luffy'nin kokalı yumruklarını acıtan başka bir düşman olmadı. Cracker'in kılıçla yapamadığını, Kaido'nun elindeki gürzüyle yapamadığını (acaba bir defa yapmış mıydı?) Katakuri yapabiliyordu.

Katakuri'yi kardeşiyle yumruk tokuşturuyor diye dalga geçenler amirallerin düştüğü feci durum sonrası sessizliğe gömüldüler. Oda, Katakuri'yi WCİ sonunda çok şerefli bir mücadele sonrası ödüllendirdi. Luffy gibi büyük bir müttefik kazandırdı.
 
Son düzenleme:
Leo olmasa Rebecca'yı Nami, Wapol olmasa Vivi'yi Nami sanacaktım. Genç-güzel kadın algısının koca bicikli Nami suratlı kadın olmasından ve yine bizi çirkin bir geri sayıma soktuğun için Oda efendi kötüye bastık.

Ama yine de yetersiz vegapunkın mesajını merakla beklemekteyim.
 
Bu 5li çete telepatik yolla mı konuştu ? Üstüne summon dedi pat diye yerden çıkmaya başladılar. Kesin doğa ana mıydı su ana mıydı onu kızdırıp meyveleri okyanusa karşı zayıflatan IM ve bu meyvelerdir. Doğrudan demonic.
 
Bu bölümden sonra ortalık tamamen karışacak anlaşıldı. Kadimlerin amacı yayını kesmek bizimkilerin amacı kaçmak, bakalım Luffy 5vs1 atabilecek mi? Kadimlerin ışınlanma olayı ne neden siyah auroları var meyvelerinin özellikleri neler. Vekapunk yayını çok da önemli durmuyor bunların yanında. Luffy de artık saldırıların da h. Haki kullansın bakalım bu ihtiyarlar üzerinde etkili olması lazım yoksa güçleri çok absürt olacak.
 
O gezegenler ancak güneşin etrafında döner. 🙃

Şaka bir yana grosei gezegen isimleri alırken Luffy güneş tanrısı Nika diye geçiyor. O değilde nika formunun gücünü daha net hissetmeye başladık. 1 eliyle amiral bir eliyle grosei yaşlısı tost yaptı resmen
 
Şunu da anlamakta zorluk çekiyorum...Neden Vegapunk direkt ses kaydıyla bir şeyler anlatmak yerine görüntüsünü de göstermek istiyor?

Ben bir şey anlatmak istesem bunu ses kaydıyla da anlatırım.Bir şeylerin anlatılması için illa ki görüntünün olması gerekiyor mu? Koskoca Vegapunk bunu düşünemiyor mu? Zaten seni çok az kişi tanıyor, görüntünü görüp seni kim tanıyacak?

Bir şey deyim mi...Vegapunk'un görsel telesalyangozu kullanmasının sebebi dış dünyaya ya antik silahlardan birinin resmini falan gösterecek ya da antik robotu gösterecek.Yoksa Vegapunk ses kaydıyla da dış dünyaya bir şeyler anlatabileceğini bilebilecek kadar zeki bir karakter.Telesalyongoza gerek olmazdı diğer türlü.
aslında ilk yazacakken luffy gösterecek böylece luffy her seferinde yavaş yavaş kendini sevdirip taraftar toplamak yerine vega sayesinde varsayılan olarak kurtarıcı olarak görülecek diyecektim ama sonra veganın bin hamle ötesini görüp nikanın adaya geldiği zaman ölüp videonun oynayacağını düşünemeyeceği aklıma geldi. sıradan insanları ilgilendiren ne söyleyebilir ki? dünya hükümetinin gerçeklerini anlatmaya başlasa gösterecek neyi var. bence eğer gerçekten önemli ve etkili bir şey söyleyecekse muhtemelen gene hükümet hakkında olacak ve adalarda isyanlar ve kaos çıkacak. denizcilerin amacı polis gibi kurallara uyan halkı azılı korsanlardan korumak olduğu için bastırmaya pek çalışmayacaklar. bu aslında hem denizci tarafına komple bir + yazar üstelik dragon tarafının da işine gelir. robottan başka gösterecek silahların resmine sahip değildir. çalışmayan, nasıl çalıştığını bilmediği, ne yaşadığını ve neler yaptığını bilmediği robotu neden durduk yere anlatsın. neyini anlatacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık