Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109: Sonlandırma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 97 56.4%
  • Orta

    Kullanılan: 44 25.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 18.0%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'ya çok üzülüyorum ya. Buggy'nin gölgesine sığınan adam son düşmanı.. Garibanlıkta en yakın rakibine fark attı.

Yok ya. One Piece'i çok aşırı ciddiye almıyorum işin makarasındayım. Dragonu işlediğinde sıvarsa söverim belki
Mihawk ihanete uğradı diye hayata küsmüş, tripkolik olmuş. Kid reis çakkal Apoo’ya Wano sonunda ellemedi bile, topların büyüklük şakka mı? @II. Invictus
 
Sağ koldan zayıf adam h.haki ile amiral ligindeki herkesi yeniyor ama hali hazırda sağ kol olan adam h.haki buffı ile en fazla amiral ediyor. Objektiflik ateş ediyor gene. He reis King'i de h.hakiyle anca yener.Onu da de,rahatla.
Kim sağ koldan zayıf yav ? WCI Zoro'nun saldırı gücü Katakuri'ye 2 gömlek fazla gelir. King'in yediği 1 kral hakili saldırıya da 5 Katakuri takla atar :)

King'i kral hakisiz tövbe indiremez zaten Kata ;)
______________________________________________________

Söz konusu 10 dakika boyunca Goroseileri mecbur tutacaklar beyler. Burda Kizaru'nun bir daha kalkmaması, Nusjuro'nun Zoro'nun bulunduğu labaratuvar katmanına gitmesi Sanji'nin ise geri dönüp Nika'ya destek atması lazım ki Nika tarafı 3 vs 2 dönsün. Öteki türlü 3 gorosei vs. Nika abartının abartısı olur. Haşat etmesi lazım 3 goroseinin Nika'yı.
 
Şunu da anlamakta zorluk çekiyorum...Neden Vegapunk direkt ses kaydıyla bir şeyler anlatmak yerine görüntüsünü de göstermek istiyor?

Ben bir şey anlatmak istesem bunu ses kaydıyla da anlatırım.Bir şeylerin anlatılması için illa ki görüntünün olması gerekiyor mu? Koskoca Vegapunk bunu düşünemiyor mu? Zaten seni çok az kişi tanıyor, görüntünü görüp seni kim tanıyacak?

Bir şey deyim mi...Vegapunk'un görsel telesalyangozu kullanmasının sebebi dış dünyaya ya antik silahlardan birinin resmini falan gösterecek ya da antik robotu gösterecek.Yoksa Vegapunk ses kaydıyla da dış dünyaya bir şeyler anlatabileceğini bilebilecek kadar zeki bir karakter.Telesalyongoza gerek olmazdı diğer türlü.
 
Gorsei ile oyun hamuru gibi oynayan bir nika izledik. Vega mal değilse bir çok kopya hazırlamıştır. Dünya yayının hala diyorum luffy köyündeki muhtar amca için hiçbir önemi yok. Vega ne derse desin wg karşı yayın ve propaganda ile halkı tersine ikna eder, gerçi ikna etmesine bile gerek yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık