Anime karakterini de kıskanmazsin be kardes ayıp yakişmiyor sanaSöyleyeceğimi söyledim. 2 meyve yiyen tek karakter şu an için.
Anime karakterini de kıskanmazsin be kardes ayıp yakişmiyor sanaSöyleyeceğimi söyledim. 2 meyve yiyen tek karakter şu an için.
Anasını yedi diye meyve gücü alanı bu kadar eleştirmedin.Big momı da elestir madem öyle.Çünkü kimse Luffy kadar eleştirilmiyor. Düşün bakalım Teach'e kadar duyulmuş mu meyvelerin calınabildigi. Shiryu habersizdi. Olup olmayacağı belli değildi mesela. Ama oldu.
İşte kendin söyledin, Shiryu HABERSİZDİ.Çünkü kimse Luffy kadar eleştirilmiyor. Düşün bakalım Teach'e kadar duyulmuş mu meyvelerin calınabildigi. Shiryu habersizdi. Olup olmayacağı belli değildi mesela. Ama oldu.
Yok yani öyle bir olay. Biz de hiç duymadık. Nika eleştirmeyeceksiniz o zaman. Bundan haberi olan kimse yoktu. Denizciler de şaşırdı. Yanlarındaki adamları da bilmiyor.İşte kendin söyledin, Shiryu HABERSİZDİ.
Bu şu demek, kimse, Teach dahi bilmiyor ne olacağını, "deneme yapıyor".
Yani serinin dinamiği bozulmuyor, eğer ki yaptığı tutmazsa ölecek Teach. Kumar oynuyor yani.
Varmış, "tarihten silindi" denildi ya. Okuduğunu da unutuyorsun sanırım.Yok yani öyle bir olay. Biz de hiç duymadık. Nika eleştirmeyeceksiniz o zaman. Bundan haberi olan kimse yoktu. Denizciler de şaşırdı. Yanlarındaki adamları da bilmiyor.
Aynı şeyden mi bahsediyoruz.Varmış, "tarihten silindi" denildi ya. Okuduğunu da unutuyorsun sanırım.
Bir şeyin silinmesi demek, "varolan bir şeyin üstünün kapatılması" demek.
Olmayan bir şeyi silemezsin.
Evet, ben diyorum ki "Teach dahi böyle bir olayın varlığını bilmiyor, bir teori ortaya atıp karanlığın çekim kuvveti ile diğer meyvenin ruhunu kendi bedenine çekmeyi deniyor. Sonuçta başarısız olursa ÖLECEK. Başarılı olursa tarihte ilkkez iki meyve yiyen biri olacak".Aynı şeyden mi bahsediyoruz.
Ne anlatmak istiyorsun Reis bu yorumla, bir kıllandırmadın değil xDReyiz yanlış anlama ama son cümleler buradaki diyalogları anımsattı.