AA tabi tabi. O zamana kadar meyve hırsızlığı duyulmamisken Teach paşam buluyor.Serinin dinamikleri Luffy'i seçilmiş kişi yapacağım diye Nika ortaya çıkınca değişti maalesef. Teach'in meyve çalmasında bir sorun yok.
AA tabi tabi. O zamana kadar meyve hırsızlığı duyulmamisken Teach paşam buluyor.Serinin dinamikleri Luffy'i seçilmiş kişi yapacağım diye Nika ortaya çıkınca değişti maalesef. Teach'in meyve çalmasında bir sorun yok.
2 meyve yiyen tek karakter şu an için. Puhaha.Oda kendi agziyla diyor Luffye bilerek lastik meyvesini verdim güçsüz bir meyve ile neler basarabilecegini göstermek icin sonrasında bu sıradan meyve Nikaya dönüştü serinin dinamiklerini degistiren Teach aynen aynen kesinlikle luffy degil.
Yıllardir gomu gomu diye bilinen meyve de ne hikmetse Nikaya donusuyor teache laf etmeden önce bir luffy iyi bir incele bence.AA tabi tabi. O zamana kadar meyve hırsızlığı duyulmamisken Teach paşam buluyor.
Söyleyecek söz bulamayınca puhaha demekten başka bir sey gelmiyor elinden evet belli bir yıl sonra meyve dönüşüm gecirmiyor en azından.2 meyve yiyen tek karakter şu an için. Puhaha.
İstediğini gerçeğe çeviren, Zoan olmasına rağmen Paramecia gibi etrafını etkileyen, saçından güneş gözlüğü yapan tek karakter. Puahaha.2 meyve yiyen tek karakter şu an için. Puhaha.
Söyleyeceğimi söyledim. 2 meyve yiyen tek karakter şu an için.Söyleyecek söz bulamayınca puhaha demekten başka bir sey gelmiyor elinden evet belli bir yıl sonra meyve dönüşüm gecirmiyor en azından.
Teach'in meyve çalmasının seride ne gibi bir problem yaptığını söyler misin ? Kimsenin ağzından duymadım ben Teach'in meyve çalmasının serinin dinamiklerini değiştirdi ve içine etti diye ?AA tabi tabi. O zamana kadar meyve hırsızlığı duyulmamisken Teach paşam buluyor.
Çünkü kimse Luffy kadar eleştirilmiyor. Düşün bakalım Teach'e kadar duyulmuş mu meyvelerin calınabildigi. Shiryu habersizdi. Olup olmayacağı belli değildi mesela. Ama oldu.Teach'in meyve çalmasının seride ne gibi bir problem yaptığını söyler misin ? Kimsenin ağzından duymadım ben Teach'in meyve çalmasının serinin dinamiklerini değiştirdi ve içine etti diye ?
Nika ise tamamen her şeyi değiştirdi ve büyük bir problem haline geldi. Teach'in bu meyve hırsızlığına seride çoğu okur için gayet tamam durumda. Kimseden bu saçmalık diye bir şey görmedim.