Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde bb fanlarına bir sorum var. Meyveyi detaylı hatırlayamadığım için soruyorum; atıyorum meyve luffy içti terk etti bundan sonra luffy haki ile dövüşecek. Teach meyvesi olmayan luffyyi yanına çekse luffy iptal olur mu olmaz mı? Yani sıradan insanı çekerse o insan hala hareket edebilir mi? Sonuçta denize düşmüş gibi gücü çekilmiyor?
BB fanı değilim ama cevap verebilirim, şeytan meyvesi etkileri haki ile engellenebiliyor, Law kadın dönüşümünden haki ile kurtulmuştu, yine aynı Law BigMom'u yüksek hakisi var diye ışınlayamıyordu, eğer Karasakal'ın karşısına yüksek haki kullanan biri çıkarsa muhtemelen onu kendisine çekemez ve şeytan meyvesini iptal edemez diye ben düşünüyorum,

Aynı zamanda haki ile şeytan meyvesini zaten iptal edebiliyorsun özellikle Logia'lara karşı, yani haki ile vurunca dönüşüm yapamıyor logia kullanıcısı, dolayısıyla Karasakal'ın karanlık meyvesi iyi bir haki kullanıcısı karşısında çok avantajlı değil, tam tersi Karasakal'ın aldığı hasarı da katlayarak hissetmesini sağlıyor.

Karasakal serinin en hırslı karakterlerinden birisi, yani haki potansiyeli de çok yüksek bir karakter, eğer Luffy seviyesinde bir hakisi var ise bu kez şeytan meyvesi avantajı kendisinde olur, Nika'nın daha tam hünerlerini bilmiyoruz şu davul sesinin bir olayı var ve henüz seriye bunun yansımadı, bakalım göreceğiz şu an için elimizde yeterli veri olmadığından bunların hepsi varsayım olarak kalıyor
 
Çekim esnasında dahi karakter anlık hareket yapabilir bıçak varsa saplar taş atar isterse tükürür bile haki kullanmasına gerek yok.
 
Son düzenleme:
Temas etmesi zorunlu diye biliyorum. Karanlık meyve gücü direk değil, temas ile birlikte rakibin meyve gücünü engelliyor diye biliyorum. Luffy ile vs'sinde temas ederse Nika özelliği falan kaybolur diye düşünüyorum. Yüksek haki ile durumu dengeleyebilir mi, onu bilemiyorum. Oda'yı biliyorsun, kendi koyduğu kuralları kendisi unutuyor. Sonra bir yerlerde birisi uyarında bir kulp buluyor sonra onu da unutuyor.
Yok o değil. Meyveli rakipler okay. Denize düşmüş etkisi veriyor. Kıpırdayamıyor. Ama meyvesiz rakiplere de aynı etkiyi verecek mi? Adamın suyla alıp veremediği yok ama genede hareketsiz mi kalacak?
 
Güneş Tanrısı karanlık meyvesinden etkilenmiyordur çünkü o Nika denilerek dövüşe devam edilir ve şafak söker. Kahraman Nika dünyayı kurtarmıştır. Bu Nika olayı iyi oldu, op'un sonunu görebiliyoruz artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık