Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma geldi. Bir se bu kizaru ne saçma karakter böyle. Psikopat hareketleri var. Gözlüğün arkasından istemiyormuş gibi gözleri kapamış ama sürekli ciddi ciddi sizi kesicem sizi delicem diyip duruyor. Gıpgri belirsiz bir arkadaş.
 
Şu an için Seraphim ve Egg Head'te yer alan diğer Pacifista'ların gücü Kizaru ve Saturn hariç tüm denizci kuvvetlerine yetecek düzeyde ama hikaye sakız gibi uzadıkça uzuyor adaya sürekli yeni biri geliyor.
bence px ler kolay evet ama bizimkilerin bile zorlandığı seraplar ki şuan veganın botlarını falan giyiyorlar üstündeki kıyafetlerle kizaruyu zorlar. Öyle px e tek atar gibi ışın kılıcı, tabanca falan kolay alamaz. Birde koskoca buster call a üç beş dev adam mani oluyor şaka gibi.
 
Serideki tek sevmediğim kişi bu sarı maymun ne değişik bir şeysin sen ya ne olduğu belli değil, sapık gibi sürekli bonnyi öldürmeye çalışıyor sonra gözünü kapatmaya falan çalışıyor, tüm tayfayı tokatlayacak olsaydı da yine akainu nun gelmesini isterdim ,iki maymunun şaklabanlıklarını izliyoruz egghead iyice belgesele döndü
 
Karasakal tayfası Dressrosa'ya çökseydi ve herkesi bir şekilde yendiler diyelim, kaldıracağı meyvelere bak;

Luffy, Law, Fujitora, Doflamingo, Viola, Trebol, Pica, Gladius, Diamante, Giolla, Macvise, Baby5, Buffalo, Senor Pink, Sugar, Bellamy, Robin, Bartolomeo, Sabo vs. vs.
Bu takımı yense zaten direk kk adam. İçinde bir amiral bir neredeyse yonko iki şiçi bir şiçi kadrosu var. Bir de baş kumandan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık