Sanji haki ile mi lazer durdurdu, o ayakkabılar sayesinde mi. Ayakkabı > hasır şapka
O sırada sen:Şuan aydınlandım. Bepo'nun gözü dönmüş, uykudayken elinde sopası, kaynar su ile cinayet girişimi yapıyor. Law'ı kimseyle paylaşamayan birine dönüştü çıktı. Bak sen şu ayıcığa kıskandın mı çeen. :dd.d
Acayip bir kuyruk acısı var yıllardır bu anı beklemiş gibiDevleri tekrar görmek çok güzel beni heyecanlandırdı.Yahu bu Lucci sürekli afra tafra peşinde en son Luffy'i yonkou olarak görmüyordu şimdi Zoro'ya artistlik yapıyor Jinbei gelince seni balıkadam olarak görmüyorum falan diye devam edecek herhalde
Site öyle bir duruma geldiki bırak Sanjiciyi az biraz Sanji hakkında doğru iyi birşey diyen kişileri bile fan gözüyle damgalıyorlar.Sanji hateri olmayan kişi bile ezikleyip duruyor karakteri.Üyelerin zaten en az %90 ı zoro fanı.otomatikman hateri yani 1 bölümde geldikleri hale bak.Misal ben seride başta Akainu olmak üzere amirallerin fanıyım ve tüm karakterleri severim.Tek hateri olduğum kısım zoro fanları : ) Bu nedenle arada sırada zoro ya takılırım.Forumda Sanji'ci kalmamış ya eskiden olsa bölüm yorumları Sanji avatarlı kişilerle dolar taşardı nerdeeeen nereeyeeeeeeeeeeeeeee
Eyyy Lucci... Sen kimsin ya! Dövüşün süresini sen belirleyecek değilsin.Zoro sahipsiz değildir.