Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru'nun rol kesmesi çok boş geliyor. Akainu olsa iş bitmişti. Madem verilen emirlerden rahatsızsın Aokiji gibi ayrıl denizcilerden. Plot için böyle takılıyor gerçi aynı Big Mom'a yapılan şeyler gibi...
 
charlotte smoothie büyüdüğünde satürn gibi olmak istiyormuş, odasında çok sayıda satürn posteri asılıymış ve her gece yatmadan önce yeminler ediyormuş. beni bekle satürn, gün gelecek tıpkı senin gibi hiçbir işe yaramayan bomboş bir karakter olacağım diyormuş.
 
Forumda Sanji'ci kalmamış ya eskiden olsa bölüm yorumları Sanji avatarlı kişilerle dolar taşardı nerdeeeen nereeyeeeeeeeeeeeeeee :(
Site öyle bir duruma geldiki bırak Sanjiciyi az biraz Sanji hakkında doğru iyi birşey diyen kişileri bile fan gözüyle damgalıyorlar.Sanji hateri olmayan kişi bile ezikleyip duruyor karakteri.Üyelerin zaten en az %90 ı zoro fanı.otomatikman hateri yani :ehe: 1 bölümde geldikleri hale bak.Misal ben seride başta Akainu olmak üzere amirallerin fanıyım ve tüm karakterleri severim.Tek hateri olduğum kısım zoro fanları : ) Bu nedenle arada sırada zoro ya takılırım.
 
Lilith in bu adamın kafasında beyin yok lafına koptum. Zaten o sayfa bana eski bölümleri hatırlattı. Zoro vs lucci de egolar kapışıyor. İkiside dövüşüyor, ikisi dr yenişemiyor ama ikisi de büyük konuşuyor. Korkuyorum ki bu dövüşü jimbe yada 2vs1 olarak bitirsinler. Ayrıca dövüş öyle iki dakikalık gibi durmuyor. Baya toplanıp terlemişler. Şu gadasını aldığımız koramiral güçlü birine benziyor. Sonraki sayfada Satürn’ün bakışıyla nikadan kan aldığını görüyoruz. Şaşırtıcı bir durum bence. Bu zamana kadar nikaya nasıl zarar verilecek diye düşünürken adam oturduğu yerden kan aldı( zaten en bitirici iki saldırısından biri. Diğeri bacak atmak). Vega hala ölmemiş ama tuhaf şekilde az önce karnından delinen vegapunk on yeri değişip Satürn’ün karşınıza bizim ekibin arasına yerleştirilmiş. Veeee o an… kizarunun sevginin gücünden korkup boncuk boncuk terlediği hemen akabinde gene başını tuttuğu o paneller! Ayrıca @Smoker @Tombe doğru söyleyin o zaman fizik kitaplarını atalım ve herşeye baştan başlayalım lafını siz mi buldunuz?😂🤣 hafif bir sitem sezdim sanki. Yoksa uyuşuğun kendi lafı mı?
son olarak iki lafım var. Karasakal tayfası gorosei geldiğini bilmeden adaya geldi. Bu yüzden Satürn aslında planda yoktu. Hangi görevi tamamlayıp ayrılıyorlar? Satürn neden bu ikisini paralize edemiyor? ( büyük ihtimalle ilk giriş yaptığı çember dışındayken bazı yetenekleri işlemiyor ). Bu devonun meyvesi gösterildiği kadarıyla mr2 ile aynı ama meyve mitolojik. Acaba başka ne özellikler barındırıyor. Teleport meyvesi de saptırma meyvesi çıktı. Buggynin gizli ajanı caribo rakip yonkonun içine sızıyor. Deli dolu bir bölümmüş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık