Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmm demek sanji vs kizaru başlıyo güzel. Yıllardır beklenen savaş, eichiro oda fanların bu isteğini görmezden gelmemiş. Luffyde satürnün yanına gider herhalde :ehe:
 
Karasakal tayfası Dressrosa'ya çökseydi ve herkesi bir şekilde yendiler diyelim, kaldıracağı meyvelere bak;

Luffy, Law, Fujitora, Doflamingo, Viola, Trebol, Pica, Gladius, Diamante, Giolla, Macvise, Baby5, Buffalo, Senor Pink, Sugar, Bellamy, Robin, Bartolomeo, Sabo vs. vs.
 
elbaf'a gittikten sonra usopp'u adada bıraksak ne güzel olur valla...

çocuksundur, canın hamburger çeker ve annenden istersin ama annen, ''ben sana evde aynısını yaparım, dışarıda satılanların içinde kim bilir neler vardır'' der ya hani. heh işte dışarıda satılan hamburger van augur, evde annenin yaptığı hamburgere benzeyen şey de usopp.

ikisi de keskin nişancı ama biri ışınlanabiliyor, diğeriyse hâlâ sapanla savaşıyor. ikisi karşılaştıklarında ispanyol kaşiflerle karşılaşan meksika yerlileri gibi kalacak ortada usopp.
 
Son düzenleme:
Saboody de kutsal ejdere karşı en ufak bir saygısızlık ta amiral geliyordu ,en az 100 kutsal ejder değerindeki koskoca kadimin düştüğü hallere bak köylü van augur bile boka bakar gibi bakıyor, arc sonu kizaruya kazığa oturtmalı bir ceza verilmezse seride kalan son mantık zerreside kaybolucak
 
Durum çok kötü. Karasakal 2 tane antik silaha rahatça erişebilecek konumda. Wanoda meyveli çok kişi var ve çoğu teachile oyun dışı kalabilirler. Balıkadam arcı bir muamma ama orada da luffy adını kullanıp iş yapabilirler. Büyük savaş yaklaşıyor ve teach ilmek ilmek ördüğü işini istediği gibi sonlandırabilecek gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık