Jacques 15 Şub 2024 #82 Hedef büyük olduğu müddetçe her zaman dayağı yersin. Satürn buraya harcatilmak için getirildi bu çok belli. Luffy'nin ligi değil. Hatta hiç bir Yonkonun ligi değil.
Hedef büyük olduğu müddetçe her zaman dayağı yersin. Satürn buraya harcatilmak için getirildi bu çok belli. Luffy'nin ligi değil. Hatta hiç bir Yonkonun ligi değil.
Mewtwo 16 Şub 2024 #84 Gizli İçerik @sensey @Montana @artyomdh Kizaru ilk defa ciddileşiyor. Gerçekten ciddi saldırılar yaptığını görelim. En basic saldırılarını yapıp duruyordu.
Gizli İçerik @sensey @Montana @artyomdh Kizaru ilk defa ciddileşiyor. Gerçekten ciddi saldırılar yaptığını görelim. En basic saldırılarını yapıp duruyordu.
MD. Teach 16 Şub 2024 #86 Augur haddini bil kaptanının önüne geçemezsin ön planda Karasakal olmalı ama yinede sağlam adamsın.
MD. Teach 16 Şub 2024 #87 Şu satürnün bacakları koparsalar neyle saldıracak acaba her yere bacak sokmaya calismasi yetti artık.
Şu satürnün bacakları koparsalar neyle saldıracak acaba her yere bacak sokmaya calismasi yetti artık.
Kenshiro 16 Şub 2024 #88 Satürn sanırım Luffy'nin kafasını patlatmayı denedi ama işe yaramayıp Luffy'nin saldırısını yedi. Tam olarak nasıl bir gücü var merak ettim.
Satürn sanırım Luffy'nin kafasını patlatmayı denedi ama işe yaramayıp Luffy'nin saldırısını yedi. Tam olarak nasıl bir gücü var merak ettim.
Montana 16 Şub 2024 #89 Kenshiro dedi ki: Satürn sanırım Luffy'nin kafasını patlatmayı denedi ama işe yaramayıp Luffy'nin saldırısını yedi. Tam olarak nasıl bir gücü var merak ettim. Genişletmek için tıkla ... Aynısını Bonney’e de yaptı bir şey olmadı. Çok güçlü bir özellik değil.
Kenshiro dedi ki: Satürn sanırım Luffy'nin kafasını patlatmayı denedi ama işe yaramayıp Luffy'nin saldırısını yedi. Tam olarak nasıl bir gücü var merak ettim. Genişletmek için tıkla ... Aynısını Bonney’e de yaptı bir şey olmadı. Çok güçlü bir özellik değil.
DenizinŞövalyesi 16 Şub 2024 #90 Satürn'ü ya dayak yerken ya da birilerini kızgın bakarken çiziyor herif.