Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farketmez, antik silahı almaya giderken karışırsa mecbur Yamato'yu da halledecekler.
Yamato koruyucu tanrı ve bir amiral kadar güçlüdür. Karasakal ve tayfası büyük kayıplar vermeden oradan ayrılamazlar. Karşılarında sadece Yamato olmayacak. Hibrid form da dahil meyve yeteneklerine alışmış bir Momonosuke ve Akazaya Samurayları da orada olacak. Bunların dışında muhtemelen Law ve Bepo da Wano'ya geldiler. Yamato, Canavar Korsanları üzerinde hâkimiyet kurabilirse bayağı büyük bir ekip de onların yanında olur. Yani her türlü Karasakal Korsanları'nın büyük zaiyat vermeden adadan çıkmaları mümkün olmayacaktır.
 
Bu bölüm şu seride korsanlık namına şekil yapabilecek tek kisinin karasakal olduğunu bir kez daha gösteriyor. Teach yerlerini bilse dahi şu anda silah peşinde koşmaz, başka planları vardır. Daha Shanks harcanacak, Lütfü intikam isteyecek. Sakazuki ve İm desen ayrı dert. Odanın son savaşı batirmayacagini bilmeyen yoktur zaten. Umarım bu arc kapanır, Shanks da Elbafta durur da bir iki gizem daha kasılır, uzadıkça uzar. Kaos istiyoruz,kaos.
 
Zoro vs. Lucci'de bazı durum ve ihtimaller.

1- Zoro'yu bazı karakterlerden ve olaylardan uzak tutmak için Zoro dövüşü bu zamana kadar uzatıldı

2- Bu dövüş Jinbe'nin dövüşü olamaz. Zaten Jinbe Zoro'ya dövüşmenin sırası değil dediği halde Lucci'yle kendisi dövüşmez. Dövüşün seyrine ve diyaloglara baktığımızda Lucci mezarını kendi elleriyle kazıp Zoro'nun kendisini gömmesini bekliyor diyebiliriz.

Jinbe neler olup bittiğini Zoro'ya anlatacak ve Zoro Lucci'yi bitirip Jinbe'yle birlikte geri dönecek, kuvvetle muhtemel Kizaru Sanji'nin fişini çekecek ararara o benim arkadaşım olur diyip Sanji'nin hayatını kurtaracak :)

Zoro şekline şekil, ödülüne ödül katmalı bu arc.
 
Vegapunk harici 3 çakma kaldi ve vegapunk gidici. En azindan tayfaya yardim etseydi. Ancak çakmalarda da bilgisi var heralde. Elbafta özellikle franky ve digerlerine saglam yardimlari dokunacagini düsünüyorum.

Devler adaya geldiginde için çok uzamaz muhtemelen. Donanmanin hepsi parçalanmak zorunda degil ancak satürn ve kizaru'yu geçmek zorundalar. Kizaru'yu sanmam ama satürn gg. olacak diye düsünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık