En son bu lafı Ryokugyu etmişti ve Wano'yu secde ederek terk etti. Kizaru için de farklı bir son beklemiyorum. Satürn'le birlikte dayağını yiyip oturacaktır yerine.
En son bu lafı Ryokugyu etmişti ve Wano'yu secde ederek terk etti. Kizaru için de farklı bir son beklemiyorum. Satürn'le birlikte dayağını yiyip oturacaktır yerine.
Tam tahmin ettiğim gibi. Türkçesini okuyunca daha net anlaşılıyor. Zoro büyük bir saldırı ile Lucci'nin façasını indirmek üzere. Oda'nın Zoro aşkından şüphe etmek hata. : ))Sevgili Sanji sever kardeşlerim.
Her yerde büyük bir coşku ille kutlanılan Sanji aksiyonu, tıpkı Kizaru gibi benim de gözlerimi sorgulattı. Kizaru'u Nika'ya bile böyle tepki vermedi.
Sanji'ye bunu çizen Oda, yetmezmiş gibi Zoro'yu da Lucci karşısında zorlanarak çizmiş.
Ama gelin görün ki bu Sanji'nin yerin dibine sokulacağının değil, yıllarca gün yüzü göremeyecek hale getirileceğinin habercisidir.
Lütfen gaza gelmeyin ve Oda'ya güvenmeyin. Tehlikeyi gördüğünüz an acil oturum kapatma düğmesini kullanın.
Zoro normalde 3 kılıç ve tek kılıç kullanımında oldukça ustadır. Luccy'ye saldırırken baktı ki Lucci kendisinden çok güçsüz. Dolayısıyla Zoro da Luccy'i en zayıf olduğu hatta pek iyi olmadığı 2 kılıç kullanma stilinde ustalaşmak için, denek olarak Luccy'i seçmiştir.Dövüşe 3 kılıçla başlamış 2ye düşürmüş. Acaba ne oldu da yaptı böyle.
Off panel geçmesinin en berbat yanı bu işte. .//
Serafimler de Bonneyin emrine girmeyecek mi?Sanji ve Luffy ikisi Kizaruyu sağlam yorar.Amaçları zaten direk ordan kaçmak.O değilde bizim Seraphimlere ne olacak.Hala pasif konumdalar.Ciddi güç bunlar.
Nika gibi bir çizgi filim karakterini ancak ve ancak ya kılıç, veya en büyük doğal güç olan SİLGİ SİLGİ meyve saldırısı onu bitirebilir
Karasakal tayfası Yamato'ya neler yapacak düşünmekten delirdikEn son bu lafı Ryokugyu etmişti ve Wano'yu secde ederek terk etti. Kizaru için de farklı bir son beklemiyorum. Satürn'le birlikte dayağını yiyip oturacaktır yerine.
Yamato da kral haki var o biraz sıkıntı.Karasakal tayfası Yamato'ya neler yapacak düşünmekten delirdik
Farketmez, antik silahı almaya giderken karışırsa mecbur Yamato'yu da halledecekler.Yamato da kral haki var o biraz sıkıntı.