O değil de elbafda zorda olan kimse de yok. Elbafta kimseyle kapışmayacak bizimkiler herhalde. Oraya saldırı düzenlenir saldıranlarla kavga ederler gibi.
@Montana usta acilen Teach lobisini bu arkadaşın elinden alman lazım.King Karasakalı döver.
Tartıṣmayı az çok okudum. Sevmeyen insan seriyi bu kadar iplemez. İplediği için eleştiriyor bu forumdaki insanlar. Sonuçta hayat siyahla beyazdan ibaret değil. En çok gömenin dahi övdüğü kısımlar oluyor. Dünya genelinde diller zımpara Oda'nın ardı da kerestedir. Globale çok takılma bazı şeyleri değerlendirirkenBölüm için değil, seçip almışsın.Ben orada seriyi çok uzun süre sevmediğini söyleyen yazarlara ithafen yazdım. Spoiler'a bakarak bölümü hepten gömme veya yüceltmek olmaz çıksın ondan sonra sağlıklı yorum yaparız. Yine gömersek beraber gömeriz . Sadece sızan spoiler ile sağlıklı değerlendirme yapılamaz diye düşünüyorum benim düşüncem en azından bu şekilde.
Satürnü görüp kaçan Karasakal elbafa saldırmış diyorlar.O değil de elbafda zorda olan kimse de yok. Elbafta kimseyle kapışmayacak bizimkiler herhalde. Oraya saldırı düzenlenir saldıranlarla kavga ederler gibi.
Jinbe en son oṣiyete söylüyorduZoro vs Lucci'den haber yok mu ? Zoro'ya yine eksi yazdı.
Hahaha süper tespit vallaben bu olayı şöyle değerlendiriyorum."Ya kardeşim bu takımdan bu sene bi halt olmaz," deyip her hafta maçları izlemeye devam etmek gibi