Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak kardeş bende seriyi 15 yıldır takip ediyorum.İyisiyle kötüsüyle bu gemiyi yüzdürdük. Uzunca bir dönem güldük eğlendik.Yeri geldi teselliyi One Piece 'de bulduk. Ben seni alıntılamadım sen geldin sazan gibi atladın. Evet üyeliğim yenidir ama uzun süredir takip ederim bu siteyi. Ne zaman siteye girsem sallayan sallayana. Yahu bırakın bari bölüm çıksın nedir ne değildir görelim. Spoiler bakarak yorum yapmak eleştirmek değil saldırmaktır

Sevmiyorsanız neden takip ediyorsunuz diye genele basit soru sordum. Yani ben mesela Hunter X Hunter sevmedim yarıda bıraktım, Game of Thrones "bana göre" rezalet ve fazla abartılmış balon sevmedim bıraktım. Milletin ana avrat düz gittiği Black Clover'ı ben çok sevdim mesela. Hangi duygu ve düşünce saikiyle izlediğine göre değişiyor.Ben sevmediğim hiçbir esere devam etmiyorum. Adam"Rosa'dan beri sevmiyorum" diyor .10 koca yıl geçmş üzerinden. Şahsen kimse bana sevmediğim şeyi takip ettiremez. Yazmak istediğim de anlatmak istedğim de buydu.Başka amacım da yok.
Benim seriyi takip etmemde ki tek amacım Karasakalın hikayesinde ki dalgalanmalar yaşayacağı olaylar one piece'i değilde Karasakalı okuyorum ben. :D
 
Lucci gayet güçlü bir karakter . Uyanış açmış herif , Zoronun kolayca yenememesi gayet normal . Herkes King gibi boş Çar değil üzerine gelen Zoroyu görünce heyecanlanıp ebleh ebleh baksın . Lucci Kingden güçlü duruyor .
Lucci ile King gibi zayıf bir karakteri kıyaslamak doğru durmuyor dediğin gibi.Adamın 2y önceki halini alın güncele koyun sırıtmaz.O derece güçlü birisiydi.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Spoiler yorumları konusuna spoilerdan yorum yapanlara bölüm çıkınca yorum yapın demek hangi akla mantığa uyuyor? Konunun ismi 1106 spoiler yorumları değil mi?
Bölüm için değil, seçip almışsın.Ben orada seriyi çok uzun süre sevmediğini söyleyen yazarlara ithafen yazdım. Spoiler'a bakarak bölümü hepten gömme veya yüceltmek olmaz çıksın ondan sonra sağlıklı yorum yaparız. Yine gömersek beraber gömeriz . Sadece sızan spoiler ile sağlıklı değerlendirme yapılamaz diye düşünüyorum benim düşüncem en azından bu şekilde.
 
Karasakalın en büyük özelliği önce dayak yemesi . Smile ordusundaki Batman bile oklarıyla Teache ter döktürebilir, nefes nefese bıraktırabilir . Önemli olan sonuç :)
Böylesine mazoşist mi deniliyor yoksa dayak müptezeli mi inan ki sokak lambası bile ilk basta döver Karasakalı çok acayip bir karakter.Dayak yerken bile rakibini çıldırtıyor.:D
 
  • Haha
Tepkiler: Tyr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık