Yalnız şimdi için demiyor başlangic tasarımı diye anladım ben.Hahahaha ne kadar çok gülerse o kadar mı güçleniyor, desene daha çok eğleneceğiz xD
Yalnız şimdi için demiyor başlangic tasarımı diye anladım ben.Hahahaha ne kadar çok gülerse o kadar mı güçleniyor, desene daha çok eğleneceğiz xD
Nika şuan Eggheadde. Egghead meyve kopyalamalarin yapıldığı geleceğin adası. Bir sürü kamera kaydı var, analiz var, Saturn gibi bilimadami var, Kizaru Nikanin yanağını kestiği için kan örneği de var. Nikanin kopyalanmasını ve hatalı kopyalama nedeniyle dark Nika ile bizim Nikanin kapismasını bekliyorum şahsen.Nika, Oda'nın en güçlü kozu haline geldi. Tayfa nasıl bir duruma düşerse düşsün Nika ile bir çıkış yolu ortaya çıkıyor. "Dünya üzerindeki en saçma güç ve hayal gücü ile sınırlı" ibaresi çok absürt geliyor. Luffy dediğimiz karakter artık Nika'nın gerisinde kaldı.
Bazı anime örnekleri böyle iki karakter tasviri ile devam ederken, final için birbiriyle kapışıyordu. Geçmişteki Nika ile günümüzdeki Nika veya Nika vs Luffy gibi saçma bir şey umarım karşımıza çıkmaz. İnanılmaz söverim.
İçinde bulunulan durum ne kadar vahimse insanları güldürme ihtiyaci daha fazla oluyor. Daha fazla güldüğü yerde daha fazla güç kullanması doğru orantılı.
@Alpamis G5 formu ne kadar enerji yaktırıyorsa artık Luffy kilolarca pirzolaya eşdeğer kahkaha atarak enerji depoluyor. Oda'nın tıbbi bilgisi takdire şayan.
Özgürlük savaşçısı temasıyla tasarlarken bu dediğini düşünerek senaryoya eklemiş olabilir ama sarmadı çoğu kişiyi. Meyve sanki sarhoş edip güldürüyor gibi izlenim bıraktı. Fiziksel etkiden çok zihinsel etkisi ağır basınca dövüşen Luffy değil meyveymiş algısı oluşturuyor.İçinde bulunulan durum ne kadar vahimse insanları güldürme ihtiyaci daha fazla oluyor. Daha fazla güldüğü yerde daha fazla güç kullanması doğru orantılı.
Vazgeçmiş de demiyor.Yalnız şimdi için demiyor başlangic tasarımı diye anladım ben.