Usta ya tam tersi olursa... Akainu ''Ace'i öldürdüm'' Nika'' Puhaha iyi yaptın'' derse.Akainu Nika'nın antisi. Nika Akainu karşsında Vietnam anılarını yaşayınca gülemez. @sensey
Usta ya tam tersi olursa... Akainu ''Ace'i öldürdüm'' Nika'' Puhaha iyi yaptın'' derse.Akainu Nika'nın antisi. Nika Akainu karşsında Vietnam anılarını yaşayınca gülemez. @sensey
Adam değilmiş deriz Nika'ya. Kardeşinin ölümüne seviniyor. Bu kadar vefasızlık görmedim.Usta ya tam tersi olursa... Akainu ''Ace'i öldürdüm'' Nika'' Puhaha iyi yaptın'' derse.
Düşünmek bedava ya abartmış.
Oda bile Nika diyiyor artık . Sağ üstte Luffy gear5 form yazmıyor resmen trajedi
kaidonun hayali bitti.Çok eski bir sbsde birisi sormuş "Neden Luffy rakiplerini öldümüyor?" diye, Oda da "Rakibininin hayallerini mahvediyor" gibi bir şey demiş. Kaido ve Bm yaşıyordur bu lafına göre.
Kizaru'ya @Headhunter tarifesi çekmişler Biz herkesin headhunter olmasına alışamamışken...Bu düzen değişecek. Güzel günler gelecek.
Hahahaha ne kadar çok gülerse o kadar mı güçleniyor, desene daha çok eğleneceğiz xDDüşünmek bedava ya abartmış.