Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen spoiler geldiği gün 3 milyar olamaz dedin zaten o zaman neden parametreleri hesap etmedin reis?
Spoiler geldiği zaman demedim, spoiler geldiyse niye diyeyim? Crocodile konusunda tartışmalar oldu o gün. Ödül konusu belirsizdi hala.

Hem bu konuda kendini haklı görenler 2-3-5 ne varsa yazıyordu. Yani tamamen sallamasyon ne tutarsa. Şimdi haklıyız diye mi geçiniliyor. Öyle ki Mihawk için 3-5 milyar diye sallayanlar Crocodile için 300-500 M yazıyordu. Şimdi kim yanılıyor? Serinin farklı yere geldiğini söyleyen ben mi yoksa onlar mı?
 
Zorla Kizaru'ya ağır gömdürecek usta...
One Piece’in en tehlikeli lobisi ve kalabalık lobisi Shanks Lobisidir. Shanks Lobisi biterse Yonko Lobisi de düşer. Yonkoları ayakta tutan Shanks çünkü. Globalde ve bu forumda anketleri hep Shanks kazanıyor. Shanks’ın tayfasından kütük koysanız o da kazanır. Türkiye’den birini hatırlatıyor bana.

@Eustass Captain Kidd keşke uçurulmasaydı. En büyük gücümüzdü. Daha çok fare düşmanları lazım. @sensey
 
olan, elinde g3'le gemide bekleyen gariban denizcilere oldu. ne şehit oldular ne gazi, pisi pisine gittiler resmen. arc bittiğinde denizciler temizinden 20-25k eğitim zayiatı verecek bu gidişle.
 
Öyle değil tam olarak ama değişmedi mi?
Seri şuan 5 yıl önce okuduğun seri bile değil bırak 2017-2018'leri falan. Yani ben senin yorumlarını arasam en az 10 tane şey bulurum yapıldığın. Benimle kim OP konusunda tartışsa "3Milyar" falan diye geliyor. Başka şeyler bulun artık. :D
Zoro, King'i yendikten sonra Mihawk'ı geçmiştir diyordun. :D Mihawk, King'i yenemeyebilir de diyordun. Başka şeyler de var, ama meme oldu artık 3 milyar, 4.2 milyona Onana güzel iş gibi. ;) :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık