Ciddiye alınacak bir şey olursa damlarlarReis lobinizde in cin top oynuyor. Nerede sizinkiler?
Ciddiye alınacak bir şey olursa damlarlarReis lobinizde in cin top oynuyor. Nerede sizinkiler?
Zoro > Luffy yazılan prime dönem özlendi.Reis lobinizde in cin top oynuyor. Nerede sizinkiler?
Yazmaya cesaret edebilen yok artık.Zoro > Luffy yazılan prime dönem özlendi.
Reis sen genel olarak ters etki ediyorsun. Futbol sohbette de konuştukça Gsli sayısı artıyordu.Artık o kadar boş çar düşün aktif tartışmaya bile girmeye değmiyor.
Luffy, ölünce yazamamaya başladık artıkZoro > Luffy yazılan prime dönem özlendi.
Sadece denklem değişti.Yazmaya cesaret edebilen yok artık.
O sadece King > Kata demek için bunu savundu ama King’in ödülünün çoğu ırktan kaynaklı. Zoro’nun 1 milyarda kalması bunu destekliyor.
Ters etki mi ediyorum yoksa birileri tartışmak için mi gruplaşıyor? Dof konusunda bile 7-8 yıl önce toplanıyorlardı fanları biz birşey deyince... :SReis sen genel olarak ters etki ediyorsun. Futbol sohbette de konuştukça Gsli sayısı artıyordu.
3 milyara çoban iyi iş usta.Ters etki mi ediyorum yoksa birileri tartışmak için mi gruplaşıyor? Dof konusunda bile 7-8 yıl önce toplanıyorlardı fanları biz birşey deyince... :S
Yani çok önemsenecek durumlar değil bunlar. Yani koyunlar kalabalık ama onları güden 1 kişi.
Max 100 milyon etki ediyordur. Kata düşmanıyımdır ben @Millennium Wizard ile ortak noktalarımızdan biri.O sadece King > Kata demek için bunu savundu ama King’in ödülünün çoğu ırktan kaynaklı. Zoro’nun 1 milyarda kalması bunu destekliyor.