Konu Fare düşmanlığıysa Mihawk savunmaya her zaman varım.Mihawk sahipsiz değildir. Reis Sakazuki ile beraber top 2 karakter şu an.
Konu Fare düşmanlığıysa Mihawk savunmaya her zaman varım.Mihawk sahipsiz değildir. Reis Sakazuki ile beraber top 2 karakter şu an.
Her ihtimale karşı Satürn’e biat ettiğini ilan edeceği duygusal bir konuşma metni bile hazırlamıştır o kaybolduğu süre içinde. Kolpaçino 5 kadrosunda kesinlikle olması lazım.@Kuroro Jinbe'nin dümenciliği hakkında yorum alabilir miyim ? Ben çok beğendim.Yapıyor bu sporu...
Mihawk>>RayCrocodile gibi x7 güçle dönecek işte o da @ch3rlo
ama abartıldığı kadar bir güç beklememek lazım, genç Ray’e yakındır belki Ray’in ödülü görmek lazım.
İhtiyacı olanlar yükselişe geçsin.@Sir Crocodile @Erkan12 Mihawk gömdükçe , kılıççı sayısı artıyor. Bu ikisi tekrar aktif olsa kılıç lobisi yükselişe geçecek.
Ben ödülüne göre yorumlarım usta düz okuyucuyum.Mihawk>>Ray
Reis lobinizde in cin top oynuyor. Nerede sizinkiler?İhtiyacı olanlar yükselişe geçsin.
Bizim ihtiyacımız yok
Artık o kadar boş çar düşün aktif tartışmaya bile girmeye değmiyor.@Sir Crocodile @Erkan12 Mihawk gömdükçe , kılıççı sayısı artıyor. Bu ikisi tekrar aktif olsa kılıç lobisi yükselişe geçecek.