Jinbe neden Kizaru ile Satürn’ün yanına gitmemiş? Hani ölecek yer alıyordu bu balık? Bu da dümenci çıktı.@Kuroro Jinbe'nin dümenciliği hakkında yorum alabilir miyim ? Ben çok beğendim.Yapıyor bu sporu...
Jinbe neden Kizaru ile Satürn’ün yanına gitmemiş? Hani ölecek yer alıyordu bu balık? Bu da dümenci çıktı.@Kuroro Jinbe'nin dümenciliği hakkında yorum alabilir miyim ? Ben çok beğendim.Yapıyor bu sporu...
Kizaru'yu görünce direkt topuk yaptı.Şimdi arc sonuna kadar yalandan Zoro'yu arayıp arcı kapatıcak.Jinbe neden Kizaru ile Satürn’ün yanına gitmemiş? Hani ölecek yer alıyordu bu balık? Bu da dümenci çıktı.
2.ci bir ''nothing happened'' yaşarız.Bu arada, soteden çıkıp Mihawk öven var. Luffy g5 formunda Mihawk’ı evire çevire döver boşa umutlanmayın.
Kizaru’ya iki tane vurdu diye hemen Kizaru’yu yemeye kalkıyorlar. Mihawk gelip şurada Kizaru ile vs atsa en fazla iki gün kılıç tokuştururlar.2.ci bir ''nothing happened'' yaşarız.
Who's Who'ya hikaye yazarken aklına gelmiş işte. Daha öncesi yok.O nedenle kolunu bu amaç uğruna vermiş oldu.Benim asıl merak ettiğim konu Oda cidden bu güncel durumu tam olarak ne zaman kafasında kurguladı.
Random atmaya çalışırken randomluk olmak da iyiymiş. Kaido Ray,Luffy,Kizaru gibi advance silahlanma göstermedi. Senin bahsettiğin şey h.haki ile temassız çarpışma.Hsksözmöalakeıdjsks ciddimisin adam kral hakiyle birleştirip dokunmadan vuruyor bölümleri nasıl okuyorsun.
Mihawk’a 3 amirali aynı anda alır diyorlardı. Marineford’da Mihawk ne WB ne de amiraller kadar önemli ve güçlü hissettirdi. Baya arkaplanda kaldı. Mihawk gücünü kısıyor, savaşmak istemedi diyenler Kizaru ve Aokiji de gücünü kıstılar ama Aokiji Jozu’yu aldı, Kizaru büyük başlarla uğraştı hasar almadı. Mihawk en fazla Amirallerle denktir, fazlası değildir.Kizaru’ya iki tane vurdu diye hemen Kizaru’yu yemeye kalkıyorlar. Mihawk gelip şurada Kizaru ile vs atsa en fazla iki gün kılıç tokuştururlar.
Mihawk’ın kılıcının lastik olup sarktığını şimdiden görebiliyorum. Attığı slash taştan sekiyor falan.Bu arada, soteden çıkıp Mihawk öven var. Luffy g5 formunda Mihawk’ı evire çevire döver boşa umutlanmayın.