Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O nedenle kolunu bu amaç uğruna vermiş oldu.Benim asıl merak ettiğim konu Oda cidden bu güncel durumu tam olarak ne zaman kafasında kurguladı.
Who's Who'ya hikaye yazarken aklına gelmiş işte. Daha öncesi yok.

Shanks'ın kolunun Nika'ya bağlanması mümkün değil, Nika'yı bilenler Kuma gibi onun lastik olduğunu da biliyor. Dorry-Broggy ikilisi Luffy'i gördüğü an Nika derlerdi Küçük Bahçede, şimdi hoşgeldin çekiyorlar. :)
 
Hsksözmöalakeıdjsks ciddimisin adam kral hakiyle birleştirip dokunmadan vuruyor bölümleri nasıl okuyorsun.
Random atmaya çalışırken randomluk olmak da iyiymiş. Kaido Ray,Luffy,Kizaru gibi advance silahlanma göstermedi. Senin bahsettiğin şey h.haki ile temassız çarpışma.


İleri silahlanma bu. Kaido böyle bir şey göstermedi. Hyogoro'nun bile bildiği silahlanmadan bahsetmiyorum ben.
 
Son düzenleme:
Kizaru’ya iki tane vurdu diye hemen Kizaru’yu yemeye kalkıyorlar. Mihawk gelip şurada Kizaru ile vs atsa en fazla iki gün kılıç tokuştururlar.
Mihawk’a 3 amirali aynı anda alır diyorlardı. Marineford’da Mihawk ne WB ne de amiraller kadar önemli ve güçlü hissettirdi. Baya arkaplanda kaldı. Mihawk gücünü kısıyor, savaşmak istemedi diyenler Kizaru ve Aokiji de gücünü kıstılar ama Aokiji Jozu’yu aldı, Kizaru büyük başlarla uğraştı hasar almadı. Mihawk en fazla Amirallerle denktir, fazlası değildir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık