Kizaru daha yenilmedi usta sapasağlam duruyor?Patlamış mısıra döndün bu arc...
Kizaru daha yenilmedi usta sapasağlam duruyor?Patlamış mısıra döndün bu arc...
Sanji'ye de tek atmıştı zaten...Kizaru daha yenilmedi usta sapasağlam duruyor?
Valla Sanji kalkar kalkmasına da Sanji Fanları ve Yonko Fanları Kizaru Sanji’ye hasar veremez, bu durumlara düşmez gibi laflar ortaya çıkarmıştı. Ondan yardırdım ben. Yoksa Üst Komutan Seviyesi adama bunları yapması Amiral için etkileyici değil.Sanji'ye de tek atmıştı zaten...
Yok artık.Valla Sanji kalkar kalkmasına da Sanji Fanları ve Yonko Fanları Kizaru Sanji’ye hasar veremez gibi laflar ortaya çıkarmıştı. Ondan yardırdım ben. Yoksa Üst Komutan Seviyesi adama bunları yapması Amiral için etkileyici değil.
Sanji amiral karşısında bu durumlara düşmez diyen çok vardı. Örnek Vinsmoke_Itachi27 , forumda çok yazmayan ismini bilmediğim üyeler. Sadece forumda değil Globalde de çok yazılıyordu.Yok artık.
Şu eşek spoilercılara güvenmeyin inanmayın artık...Valla Sanji kalkar kalkmasına da Sanji Fanları ve Yonko Fanları Kizaru Sanji’ye hasar veremez, bu durumlara düşmez gibi laflar ortaya çıkarmıştı. Ondan yardırdım ben. Yoksa Üst Komutan Seviyesi adama bunları yapması Amiral için etkileyici değil.
MW gibi bir hasım daha kazanmışsın.Patlamış mısıra döndün bu arc...
KF Caps konusunda etiketler yağmaya başlar...MW gibi bir hasım daha kazanmışsın.