Adam teknik olarak tayfanin dümencisiJinbe neden Kizaru ile Satürn’ün yanına gitmemiş? Hani ölecek yer alıyordu bu balık? Bu da dümenci çıktı.
Shanks'ın anketleri kazanması normal. One Piece evreninin zirvesindeki adam o çünkü. Kizaru eski dostlarını harcayıp Satürn'e dalmayarak hepimize nasıl fare olunur gösterdi maalesef. Kestiği üzülüyorum pozları yetmiyor. Yemiyoruz...One Piece’in en tehlikeli lobisi ve kalabalık lobisi Shanks Lobisidir. Shanks Lobisi biterse Yonko Lobisi de düşer. Yonkoları ayakta tutan Shanks çünkü. Globalde ve bu forumda anketleri hep Shanks kazanıyor. Shanks’ın tayfasından kütük koysanız o da kazanır. Türkiye’den birini hatırlatıyor bana.
@Eustass Captain Kidd keşke uçurulmasaydı. En büyük gücümüzdü. Daha çok fare düşmanları lazım. @sensey
Hayır. İki şekil yapıyor, kasıntı yapıyor diye seviliyor bu kadar. Haliyle de Fanlar en güçlü onu görmek istiyor.Shanks'ın anketleri kazanması normal. One Piece evreninin zirvesindeki adam o çünkü. Kizaru eski dostlarını harcayıp Satürn'e dalmayarak hepimize nasıl fare olunur gösterdi maalesef. Kestiği üzülüyorum pozları yetmiyor. Yemiyoruz...
Shanks'ın Charlos'tan farkı farklı ejder ailesinde doğması. Charlos Rosward'ın değil Garling'in oğlu olsaydı Gorosei onu tiyatro görevine yollardı. Garling'in hem tipi düzgün hem de o kadar turnuva kazanmış. Oğlu da bir şeyler yapar diye düşünmüşlerdir.@sensey Shanks olmasa Yonko savunan çıkmaz. Yonko fanlarının 10’da 9’u Shanks için savunuyor, Kalan bir kişi Kaido, BM, Teach gibilerinin fanı.
Mihawk'ın hala belli değil bir cacıklığı la, görende şov yapmış sanar. Hala daha pireden yağ çıkarıp savulunan bir karakter.Zoro, King'i yendikten sonra Mihawk'ı geçmiştir diyordun. Mihawk, King'i yenemeyebilir de diyordun. Başka şeyler de var, ama meme oldu artık 3 milyar, 4.2 milyona Onana güzel iş gibi.
Ben DnS, geliyorum.Reis lobinizde in cin top oynuyor. Nerede sizinkiler?
Reis sen tüm Nikacıları engelledin, o yüzden Zoro gömmelerini görmüyorsun. Forumda sadece Zorocu bir kaç kişiyle tartışıyorsun gibi görünüyor.Ben DnS, geliyorum.
Marineford tiyatrodur. Yıllarca kandırıldık, Shanks fanları şöyle racon kestik, Denizciler bizden korktu diyorlardı. Meğerse Gorosei korsancılık oynamasına izin veriyormuş Shanks’ın. Konusunu açmak lazım bir ara.Shanks'ın Charlos'tan farkı farklı ejder ailesinde doğması. Charlos Rosward'ın değil Garling'in oğlu olsaydı Gorosei onu tiyatro görevine yollardı. Garling'in hem tipi düzgün hem de o kadar turnuva kazanmış. Oğlu da bir şeyler yapar diye düşünmüşlerdir.