Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jinbei ayırmaya gitti gitmesine de acaba kim daha avantajlı konumdaydı zoro vs. lucci kavgasında? zoro hâlâ kazanamadı ne ayıp diyoruz da ne belli kazanmak üzere olduğu? hiçbir bilgimiz yok ki bu vs hakkında?
 
One Piece'den bu kadar sıkıldığım başka bir dönem olmamıştı. Israrla bölümlerde hiçbir şey olmuyor. Zoro vs. Lucci'yi çiz biraz bari onu okuyalım. Kaç haftadır ortada bi kaos var ama bir şey olduğu da yok. Orada Sanji var ne hikmetse koskoca sayı ne Saturn ile ne Kizaru ile aksiyona girmiyor. Luffy vs. Kizaru da hiç tatmin edici değildi.
Vegapunk'ı koruyan kimse yok, Kizaru ve Saturn herife dokunmamış. Öyle bir senaryo okuyoruz işte.
 
Seri çok boktan bir kıvama geldi... Ana karakter yerlerde sürünüyor, Zoro'nun dövüşü hiç gösterilmiyor, tayfanın geri kalanı hiçbir şey yapamıyor... Olum bunlar niye imparator seçildi? Her ilerleyişte daha saçma sapan hallere sokuyor tayfayı sıktı artık. Luffy'nin yemek yiyerek enerji depolaması gerektiği ve Zoro'nun hala yönünü kaybetmesi gibi hikayeyi uzatan salaktan bahaneler bana kafayı yedirtiyor okurken.
 
Bu yok eden kişi büyük ihtimalle dragon ama op de savaş gemisi ne yapmış ne başarmışta Satürn yok edin diyor ve ciddi ciddi yok edileceğini düşünüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık