Vegapunk'ı koruyan kimse yok, Kizaru ve Saturn herife dokunmamış. Öyle bir senaryo okuyoruz işte.One Piece'den bu kadar sıkıldığım başka bir dönem olmamıştı. Israrla bölümlerde hiçbir şey olmuyor. Zoro vs. Lucci'yi çiz biraz bari onu okuyalım. Kaç haftadır ortada bi kaos var ama bir şey olduğu da yok. Orada Sanji var ne hikmetse koskoca sayı ne Saturn ile ne Kizaru ile aksiyona girmiyor. Luffy vs. Kizaru da hiç tatmin edici değildi.
Hiç serisini 3-4 yıl içinde bitirmek isteyen birinin elinden çıkacak bir kurguya benzemiyor. 1106'yı bu sayıyı atlayıp okuyan biri hiçbir şey kaybetmez.Vegapunk'ı koruyan kimse yok, Kizaru ve Saturn herife dokunmamış. Öyle bir senaryo okuyoruz işte.
Denizcilerin icinde bu kadar luffy nefreti yoktur ittifak kaldığın süre boyunca ne oldu da luffyden bu kadar nefret eder oldunSabaody'de arkadaşlarımı koruyamadım çok güçsüzüm diye yalap şalap ağlayan Luffy, ortamda 2 ciddi düşman varken Buster Callda gelmiş hala tıkınıyor. Nereden nereye geldik böyle...
Ben hiçbir karaktere nefret duymam ya kırmızı çizgime dokunanlara kızgınlığım olur sadece. Olanı söyledim.Denizcilerin icinde bu kadar luffy nefreti yoktur ittifak kaldığın süre boyunca ne oldu da luffyden bu kadar nefret eder oldun